Actualitate

Primarul Horia Tiseanu şi consilierii PDL le-au oferit mărţişoare câmpinencelor

Martisoare PDL 1Ca în fiecare an de 1 Martie, primarul Horia Tiseanu, consilierii locali ai PDL şi reprezentanţi ai organizaţiei de tineret a partidului au dăruit mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor. Acţiunea s-a desfăşurat pe stradă, în zona centrală a Câmpinei, şi a fost apreciată de reprezentantele sexului frumos. „Este o tradiţie pentru noi să… ieşim în stradă de 1 Martie şi să dăruim mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor, sărbătoritele fiecărui început de primăvară. Nu este o acţiune politică sau electorală, ci doar un gest firesc, de 1 Martie. Este o plăcere deosebită să le oferim doamnelor şi domnişoarelor un mărţişor şi să le transmitem un gând bun”, a declarat primarul Horia Tiseanu.
Martisoare PDL 2

17 Comments

 1. marinica STEAUA says:

  bravo! asa da oameni!

 2. nini says:

  Gestul a fost frumos, dar martisoarele lasau de dorit… cred ca le-au luat pe cele mai ieftine. Mai bine dadeau o floare!

 3. Ionut says:

  Bravo!

 4. Cristina Mihai says:

  Domnule primar Tiseanu,cu un martisor nu se face primavara…

 5. Vasili says:

  Gestul conteaza!

 6. Gino says:

  Felicitari , este un lucru foarte frumos inceput daca imi aduc bine aminte de pe vremea cand la PD era dl.ARGHIR ELVIS !

 7. marinica STEAUA says:

  Elvis e ala de la partidul verzilor?

 8. Horia Tiseanu says:

  Cristina Mihai ai auzit de expresia „neagra pe cerul gurii”? Sau trebuia sa zic „negru pe cerul gurii” ?

 9. Hai Romania says:

  Poate unele doamne nu au primit de ani un martisor, poate gestul a contat foarte mult pentru unele sau foarte putin pentru altele. Dar ideea e ca gestul conteaza! Felicitari! PS: Cristina Mihai – Elena?

 10. Cristina Mihai says:

  Domnule primar Tiseanu,cand am spus ca filiala PDL Prahova,prin Roberta Anastase,o sustine pe Elena Udrea pentru sefia partidului,ati spus ca manipulez.Nici nu mai are rost sa intreb ce va face filiala PDL Campina,
  stiindu-va un om al principiilor(?!)…

 11. Tatulici Ion says:

  Hai Romania,marinica Steaua sunt suporterii primarului Tiseanu.Se scumpeste pretul biletului la transportul in comun(firma Eliro)comenteaza Hai Romania,creste pretul pentru colectarea gunoiului,striga marinica Steaua,iar cand locuitorii isi rup masinile prin gropile orasului,striga amandoi,ca la meci!!!Lasand gluma la o parte,o felicit pe d-na Cristina Mihai,care spune lucrurilor pe nume.

 12. Dan Ionescu says:

  Spune foarte multe gogosi primite drept martisor.sa fi confundat marfa cu ambalajul.Dragilor cu Usll(postaci de serviciu) sunteti in forma maxima dar pe banii cui sa stim si noi…..

 13. Sorin says:

  Pe aici sunt numai suporteri dar la treaba cine se duce.Orasul moare incet dar sigur si voi va balacariti pe teme politice.Nu vad pe nimeni sa ii intrebe pe primar ori consilieri,viceprimar,deputat senator ce proiecte aduc pentru locuri de munca.Suntem vai mama noastra,nu ne intereseaza decat barfa.Astia care ne conduc isi fac mendrele si voi le tineti isonul pe aici.Nu ne mai facem bine.

 14. Horia Tiseanu says:

  Pt Cristina Mihai: postarea se refera la martisoare si nu la alegerile din PDL. O sa va informez la timpul respectiv care este optiunea organizatiei Campina PDL pentru alegerile presedintelui PDL.
  Cat priveste principiile, toata viata invatam, chiar si respectarea unor principii. Ce zici Cristina, nu vrei sa te inscrii in obisnuinta acestei lumi?…

 15. ionel says:

  @Sorin subscriu
  D-lui Tiseanu imi pare rau ca politizati un gest frumos de primavara, vazand fotografia si fularul portocaliu. In rest va cred ca v-au costat o avere martisoarele sau au fost din fondurile de protocol ale primariei sau ale partidului? Va urez mult succes in viitoarele proiecte puse in slujba campinenilor pentru satisfacerea baronilor locali.

 16. Hai Romania says:

  A dat maxim 3-4 milioane pe martisoare. USL a facut ditamai balul la Muntenia, cu cadouri, cu semnat adeziuni, cu tot tacamul. De unde sunt banii aia? I-a gasit Tiu sub perna lui Zagan? Rusine sa va fie ca nu apreciati un gest frumos!

 17. Andrei Popa says:

  Interesant, vad ca cei care postau pro USL au disparut. Sunt abonati la banul public si n-au timp de net?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *