Rezerviştii câmpineni şi-au făcut bilanţul la Adunarea Generală

Categorie: Social 18 martie 2013

Rezervisti 1 Rezerviştii câmpineni şi au făcut bilanţul la Adunarea GeneralăÎn sala mică a Casei de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, Adunarea Generală a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere „Alexandru Ioan Cuza” – subfiliala Câmpina, prilej cu care s-a analizat activitatea acestei structuri în perioada martie 2009 – martie 2013. S-au dezbătut probleme de efectiv, de apărare a drepturilor legale ale membrilor, s-a vorbit despre problemele sociale cu care se confruntă unii dintre membrii asociaţiei. Rezervisti 2 Rezerviştii câmpineni şi au făcut bilanţul la Adunarea Generală
De asemenea, s-a făcut şi o prezentare a activităţilor şi relaţiilor de colaborare cu diverse alte asociaţii similare din ţară şi străinătate. Dincolo de necesitatea statutară a acestei adunări, pentru cei mai mulţi dintre rezervişti astfel de acţiuni reprezintă o ocazie de a se întâlni cu camarazii lor. Subfiliala de la Câmpina are aproximativ 40 de membri şi este una dintre cele mai active din judeţ, în sensul că rezerviştii de aici încearcă să participe la cât mai multe evenimente ale comunităţii, dar şi să organizeze cât mai multe acţiuni legate de viaţa armatei române.

5 comentarii to “Rezerviştii câmpineni şi-au făcut bilanţul la Adunarea Generală”


 1. Andrei Popa spune:

  Omul din stanga din prima poza sigur a fost reservist:))

  RăspundeRăspunde
 2. Marian Dula spune:

  Dl Remus Badulescu a fost invitatul nostru si a participat ca reprezentant al dumnului Primar. Persoana din dreapta este gl. bg. Constantin Malaescu, de la Ploiesti.

  RăspundeRăspunde
 3. Jenica spune:

  De ce nu publicati toate mesajele primite, aveti culoare politica la redactie?Am scris 4 mesaje , pe diferite teme care au fost validate pe saitul dvs, dar nu au apatut la”Comentarii”. Astept un raspuns din partea dumneavoastra de ce nu s-au publicat.

  RăspundeRăspunde
 4. admin spune:

  Fara suparare, atunci cand aveti ceva de spus, o puteti face la fel de dur, dar cu un limbaj ceva mai elegant. Nu, nu avem culoare politica, dar ne aparam clientii de publicitate, idiferent de culoarea lor politica. Si nu suntem de acord sub nici o forma cu comentariile despre viata personala a cuiva, indiferent cine ar fi, si nici cu acuzatiile pe care unii comentatori de fac aici, sub protectia anonimatului.

  RăspundeRăspunde
 5. pdl spune:

  filiala pdl????? am citit ca membrul PDL, Constantin Mălăescu, (63 de ani), general în rezervă, a lucrat la o unitate militară din Ploieşti, arma radiolocaţie a depus jurământul de consilier judeţean, după ce Bogdana Stroe a demisionat in 2012.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF