Politica

Spitalul Municipal Câmpina angajează îngrijitor/curăţenie

Spitalul Municipal Câmpina anunţă scoaterea la concurs a unui post temporar vacant de îngrijitoare – curăţenie pentru Secţia de Chirurgie, cu contract individual de muncă pe perioadă determinată, până la data de 26.05.2014. Înscrierile se fac la sediul Spitalului Municipal, până la data de 25.03.2013, iar concursul va avea loc în data de 29.03.2013, ora 10.00.

Actele necesare pentru înscrierea la concurs sunt: cerere; copia actului de identitate; copia certificatului de naştere; copia certificatului de căsătorie, dacă este cazul; copia carnetului de muncă, conform cu originalul, sau după caz, o adeverinţă care să ateste  vechimea în muncă; cazier judiciar; adeverinţă care să ateste starea de sănătate psihică şi clinică; copia fişei de evaluare a performanţelor profesionale individuale sau recomandare de la ultimul loc de muncă (unde este cazul); curriculum vitae; taxă de înscriere la concurs – 30 lei.

Relaţii suplimentare şi alte menţiuni referitoare la organizarea concursului vor fi puse la dispoziţie la sediul unităţii sau la telefon 0244/337.351 int. 256.
Tematica şi bibliografia se vor pune la dispoziţia celor interesaţi de Biroul R.U.N.O.S. al Spitalului Municipal.

4 Comments

 1. Corina says:

  Intrebarea mea…ce se intampla cu banii stransi din taxa de inscriere?

 2. admin says:

  Probabil, se fac venit la bugetul spitalului. Sa stiti ca taxa de inscriere se plateste la aproape toate institutiile publice din aceasta tara.

 3. jeny says:

  Asa se procedeaza dar de fapt cel care va prelua postul vacant cu siguranta e deja stabilit si va fi o ruda sau un prieten a unui medic sau a unei asistente sau mai stiu eu ce cunostinta. Haideti sa fim seriosi/ stie toata lumea cum functioneaza angajarile in spital.E un anunt fictiv.

 4. Andrei Popa says:

  Corect jenny.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *