Politica

„Pe mine nu mă tentează să ies în evidenţă cu luări de cuvânt, eu am iniţiative legislative clare!”

Severin-PSDAfirmaţia îi aparţine senatorului câmpinean George Severin şi a fost făcută în conferinţa de presă de astăzi. Severin a spus că în locul luărilor de cuvânt pe diverse teme preferă să vină cu câteva iniţiative legislative concrete, cum ar fi Legea funcţionării Institutului Cultural Român, Legea Audiovizualului şi Legea Cinematografiei. „Fiecare iniţiativă de acest gen are argumentele sale şi motivele sale. De asemenea, eu cred că ar mai fi nevoie de o lege a drepturilor de autor, unde lucrurile sunt foarte departe de a fi într-un cadru european şi civilizat. Nu în ultimul rând, vreau să anunţ că discut foarte des cu ministrul Dan Şova pentru începerea lucrărilor la autostrada Comarnic-Braşov. Am convingerea că, până în toamnă, dacă nu vor apărea probleme majore, se va efectua amenajarea de şantier. Primul tronson se va realiza între Comarnic şi Predeal, iar un al doilea tronson va fi de la Predeal – Râşnov – Cristian, deci nu se va mai merge pe zona Timiş. Venind şi pe plan local, am discutat în mai multe rânduri cu preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Cosma, şi am convingerea că, în acest mandat, se va realiza integral centura Câmpinei, de la Băneşti spre fosta fabrică „21 decembrie”, parte a drumului spre Săcele, prin Valea Doftanei”, a precizat senatorul PSD, George Severin.
Revenind puţin la afirmaţia din titlu, nu ştim cu certitudine la cine face referire senatorul Severin în legătură cu luările de cuvânt. Ar putea fi vorba despre celălalt parlamentar câmpinean, deputatul PNL Virgil Guran, care vorbeşte destul de des în plenul Parlamentului, pe diverse teme, de la situaţia apicultorilor, la profitul reinvestit şi până la evaziunea fiscală. Dar probabil că ne înşelăm şi că Severin nu s-ar fi luat niciodată de colegul său de alianţă…

7 Comments

 1. Andrei Popa says:

  Clar ca de Guran se ia:) Dar are aprecierea mea, daca se fac asemenea lucruri!

 2. misu says:

  Știm și noi despre autostradă pe unde se vrea construită și centura Campinei din presă ,vino cu lucruri de care nu stim nu-ți mai pirde timpul pe la televiziuni deocheate

 3. Antonia says:

  Pai si cine e mai calificat decat Guran sa vorbeasca plenului despre evaziune fiscala, aaa? Ia spuneti dvs!!! Cu Severin e alta poveste, el e omul functiilor si bagarii peste tot pe unde se poate, nu zic ca nu e un tip destept da’ pe bune, traiesc eu mai bine dupa ce face Severin legile alea?

 4. SystemOFF says:

  Initiative clare, asta ce inseamna, proiecte de lege special facute pentru unii ca sa le mearga business-ul?

 5. Andrei Popa says:

  Severin>Guran

 6. Hai Romania says:

  Tiseanu>Severin>Guran>Fratila>Tudor>Dragomir

 7. Horia Frincu says:

  Daca nu il tenteaza luarile de cuvant,sa nu mai … la diverse televiziuni.Si sa aibe bunul simt sa nu se mai lege de liberali.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *