Aproximativ 500 de persoane şi-au încercat astăzi norocul la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Categorie: Social 19 aprilie 2013

Bursa Campina 1 Aproximativ 500 de persoane şi au încercat astăzi norocul la Bursa Generală a Locurilor de MuncăÎn întreaga ţară, agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă au organizat astăzi Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La Câmpina, acţiunea s-a desfăşurat la Casa de Cultură „Geo Bogza”, iar Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă a reuşit să aducă la bursă 36 de agenţi economici care au oferit 172 de locuri de muncă. Spunem „a reuşit” pentru că atragerea agenţilor economici spre astfel de acţiuni este din ce în ce mai dificilă. Tot mai puţine firme angajează personal şi… tot mai multe firme au probleme financiare, resimţind din plin efectele crizei economice. Totuşi, faptul că la bursă au participat reprezentanţi de la 36 de societăţi comerciale din zona Câmpinei constituie un lucru pozitiv. „S-au oferit şi locuri de muncă pentru care se cereau studii superioare, dar şi locuri de muncă pentru persoane cu studii medii, în turism, confecţii sau construcţii”, a precizat Liliana Vasile, şefa ALOFM Câmpina.
De departe, cea mai mare aglomeraţie a fost la standul firmei Johnson, care oferă 300 locuri de muncă pentru fabrica din Parcul Industrial de la Crângul lui Bot, 50 dintre aceste locuri de muncă fiind destinate persoanelor din Câmpina şi localităţile vecine.
În ceea ce priveşte prezenţa la bursă, aproximativ 500 de persoane şi-au încercat astăzi norocul. Nu este vorba doar despre şomeri, ci şi despre persoane aflate în căutarea unui loc de muncă mai bun şi mai sigur. Cinci persoane au fost angajate pe loc, iar 165 au fost selectate pentru interviuri şi probe de lucru.
Bursa Campina 2 Aproximativ 500 de persoane şi au încercat astăzi norocul la Bursa Generală a Locurilor de Muncă
Bursa Campina 3 Aproximativ 500 de persoane şi au încercat astăzi norocul la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

un comentariu to “Aproximativ 500 de persoane şi-au încercat astăzi norocul la Bursa Generală a Locurilor de Muncă”


 1. Andrei Popa spune:

  Dupa 10 luni de guvernare USL-ista, tara e mai saraca ca niciodata si oamenii sunt disperati. Se moare de foame mai rau ca niciodata….multumim USL si in special domnului Dragomir pe plan local ca isi bat joc de romani.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF