Social

Asasinii trimişi la Câmpina aveau o dublă misiune – să ucidă un interlop local şi să jefuiască un cazinou care funcţiona ilegal în centrul oraşului

Cazul „asasinilor plătiţi” de la Câmpina este mult mai complicat decât părea la prima vedere. Indivizii trimişi la Câmpina înarmaţi până în dinţi aveau o dublă misiune – să execute un interlop şi să jefuiască un cazinou ilegal, care funcţiona, din informaţiile noastre, la subsolul unui imobil de pe Bulevardul Carol I (zona blocurilor cu 10 etaje, în imobilul respectiv fiind şi sediul PP-DD Câmpina). În locaţia respectivă, interlopi din Prahova, dar şi din alte judeţe ale ţării se adunau şi jucau poker şi barbut pe bani grei. Atacatorii au acţionat la pont, dar atât tentativa de asasinat, cât şi cea de jaf au fost oprite la timp de poliţiştii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate.
„Procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Ploiesti, împreună cu ofiteri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Ploieşti au destructurat unui grup infracţional organizat, format din cetăţeni moldoveni şi români, specializat în infracţiuni de violenţă, cu folosirea armelor de foc”, se arată într-un comunicat de presă remis astăzi de DIICOT.
Potrivit anchetatorilor, din cercetări a rezultat că membrii grupării intenţionau sustragerea, prin violenţă şi folosirea armelor de foc, a unor sume importante în valută, rezultate din organizarea ilegală de jocuri de noroc, de către membri cunoscuţi ai lumii interlope prahovene, într-o casă din Câmpina.
„În acest caz, procurorii DIICOT au prins în flagrant, joi noapte, în Câmpina, doi membri ai grupării, în autoturismul cu care aceştia se deplasau fiind descoperite un pistol cu amortizor si muniţia aferentă, un pistol cu gaze, cagule, boxuri şi cătuşe. De asemenea, anchetatorii au făcut cinci percheziţii în Bucureşti şi în Câmpina, la locuinţele învinuiţilor şi la cazinoul ilegal, în urma cărora, în casa unui alt membru al grupării, au fost găsite 42 de cartuşe şi un pistol. La sediul DIICOT Ploieşti vor fi audiate 15 persoane, urmând ca, ulterior, să fie dispuse măsurile legale faţă de învinuiţi”, se mai precizează în comunicatul remis de DIICOT.
La acest caz au colaborat şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Ploieşti, BCCO Bucureşti şi lucrători SIAS şi SAS.

11 Comments

 1. Dumbraveanu M. says:

  In casa lui Anghel au fost arestati hackeri, in sediul PPDD exista un cazinou ilegal. Acum sa fim seriosi, chiar nu stiau proprietarii de treaba asta?

 2. Jenica Tabacu says:

  Pentru Dumbraveanu M.: Organizatia PP-DD din Campina functioneaza in doua camere din imobilul respectiv (care are mai multe incaperi). Deci cazinoul ilegal despre care se vorbeste nu se afla „in sediul PPDD”.

 3. nestor says:

  respectivul cazinou n-are nici o legatura cu restul casei.
  are intrare separata( prin spatele cladirii) , chiriasi diferiti…
  va rog informati-va inainte…

 4. tomitza says:

  pai cand era campanie electorala, vara trecuta, aia cu cazinoul erau in concediu?:)))

 5. Stefan says:

  Nu chiriasii prezinta interes ci proprietarul cladirii. Interesati/va a cui e casa aia si o sa aveti o maaare surpriza, daa, daa!

 6. tomitza says:

  chiar, a cui e?

 7. camelia says:

  Pacat…DIICOT-ul trebuia sa intervina putin mai tarziu,ii lasau pe moldoveni sa-si faca ,,treaba” si recuperau doar banii …impuscau doi iepuri deodata:faceau si ,,curatenie” in oras si aduceau si niste banuti la buget 🙂

 8. ioana says:

  bv tomitza knd fost campania astya cu cazinoul erau in concediu:))))) la campina e mai multa mafia k in ploiesti la campina se fac mai mult bani din chestii ilegale decat se fac la ploiesti la campina se invarte tot

 9. pipo says:

  la Campina e cea mai mare mafie din tot judetul Prahova,faceau un bine acei racheti,ne scapau de cateva lichele din oras…dar politia a intervenit si a stricat totul

 10. Hai Romania says:

  Cazinoul din subsolul cladirii PPDD inca mai functioneaza, lumea stie cine ii protejeaza… V…I

 11. BRO says:

  Cunosc bine ,aici a fost pusa la cale ,ca sa se descopere cazinoul,mascatii nu aveau alt tZel decat asta,il cunosc bine pe sergiu 🙂

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *