Administratie publica

Gheorghe Ecaterinescu a demisionat din Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Câmpina

EcaterinescuUPDATE – Primarul Horia Tiseanu ne-a declarat că în perioada următoare îşi va desemna un alt reprezentant în CA de la Spitalul Municipal, cel mai probabil o persoană cu experienţă managerială. „Demisia a fost opţiunea personală a domnului Ecaterinescu. Dumnealui spune că este vorba despre probleme personale. Dacă, totuşi, e vorba şi despre altceva, atunci este un mare semnal de alarmă pentru noi că treburile nu merg bine acolo, la spital. Probabil, dl. Ecaterinescu a fost nemulţumit şi de acţiunile actualei conduceri a Spitalului Municipal!”, a afirmat primarul Tiseanu.

Directorul Direcţiei Economice din cadrul Primăriei Câmpina, Gheorghe Ecaterinescu, a demisionat din Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal, unde deţinea funcţia de preşedinte. Demisia a fost depusă, ieri, la Primărie. Ecaterinescu făcea parte din CA din iulie 2010, în calitate de reprezentant al primarului Horia Tiseanu. „Demisia mea are la bază doar motive personale, mai exact, motive de sănătate. Nu am avut nici un conflict cu nimeni, nu m-am certat cu nimeni, nu poate fi vorba de aşa ceva!”, ne-a declarat Gheorghe Ecaterinescu.
Managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, spune că regretă decizia lui Ecaterinescu, pentru că în Consiliul de Administraţie al instituţiei este nevoie de oameni cu experienţă, cunoscători în domeniul economic. „Îmi pare sincer rău că dl. Ecaterinescu a luat decizia de a demisiona, am discutat cu dumnealui şi am înţeles că nu va reveni asupra demisiei. Nu se pune problema să ne fi certat sau să fi apărut vreo tensiune la nivelul Consiliului de Administraţie. Este o decizie personală a domnului Ecaterinescu”, a afirmat dr. Călin Tiu.
Speculaţii se pot face multe, dar mai bine evităm acest lucru. Acum, primarul Horia Tiseanu va trebui să-şi desemneze un alt reprezentant în Consiliul de Administraţie al spitalului, iar membrii CA vor trebui să aleagă un nou preşedinte. Este foarte posibil ca acesta să fie unul dintre cei doi reprezentanţi ai Consiliului Local – Gheorghe Tudor (PSD) sau Magdalena Anghel (PNL). Probabil, primul dintre ei…

2 Comments

 1. donitz says:

  uNUL VINE ALTUL PLEACA SI SPITALUL TOT IN SARACIE SE ZBATE .ESTE AL CAMPINENILOR DOAR CU NUMELE,PT CA NISTE POLITICIENI DE SUS AU AVUT INTERES SA NU -L MAI FINANTEZE.SOLUTIA ESTE PRIVATIZAREA SERVICIILOR ,tOATE SERVICIILE.EXEMPLU:VINE X LA CABINETUL Y,CU O ADEVERINTA DE COTIZANT CASS,{CARE NU ARE NICI O VALOARE PT CA 75% DIN CAMPINENI NU COTIZEAZA DE ANI BUNI},DE BINE DE RAU I SE FACE O INVESTIGATIE ,I SE DA O RETETA,DAR SERVICIUL IL PLATESTE ANGAJATULUI,SUB FORMA DE ,,ATENTIE”,NU CA SI TAXA LA CASERIA SPITALULUI.ASTA SE INTAMPLA IN TOATE SECTOARELE,GANDITI-VA CATI BANI NEGRI PLEACA DIN SPITALUL <>IN FIECARE ZI.PERSONAL AM INCREDERE IN DR TIU,CA AR PUTEA FACE CURATENIE,IN SENSUL ASTA,CU CONDITIA SA FIE LASAT IN PACE DE SACALII DIN JURUL DANSULUI ,CARE VOR CA FURACIUNEA SA CONTINUE.

 2. Rusinica says:

  De cand a revenit Tiu se intampla multe chestii … hai sa zicem ciudate in spital:
  – asistentele sunt si mai „amabile” decat erau inainte
  – firma de avocatura are onorariul de 80 de milioane insa are procent din castig in orice proces, deci spitalul pierde enorm
  – angajatii din spital, de la femeia de serviciu pana la sefii de sectii, sunt speriati ( intrebarea e de ce pentru ca nimeni nu vorbeste )
  – o farmacie deschide fix in policlinica ( tratament anticoncurential )
  – s-a introdus coplata de 10 lei, in cazul in care Tiu putea sa aleaga sa nu se introduca
  – gandaci si mirosuri „placute” ca niciodata
  Oare de ce?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *