Administratie publica

La grădiniţele din Câmpina a avut loc, ieri, prima acţiune de plantare de flori şi arbori

Gradinite 1Ca în fiecare an, în cadrul curăţeniei de primăvară, la Câmpina au loc plantări de arbori şi flori, acţiuni desfăşurate de Primărie în parteneriat cu „echipele verzi” de la unităţile de învăţământ din municipiu. O primă acţiune a avut loc ieri, când preşcolarii au plantat flori şi copăcei în curţile grădiniţelor. Copiii au primit diplome şi iepuraşi de ciocolată de la primarul Horia Tiseanu.
Astăzi ar fi trebuit ca elevii de la şcolile generale şi de la licee să planteze arbori şi arbuşti în parcurile de la Lacul Bisericii şi de pe Bulevardul Culturii, încă acţiunea a fost amânată din cauza ploii, urmând a fi reprogramată. De altfel, pe parcursul lunii aprilie vor avea loc plantări de arbori în mai multe zone din Câmpina, inclusiv pe aliniamentele stradale, unde mai mulţi copacii au fost distruşi. Se vor planta puieţi din speciile: mesteacăn, platan, stejar, carpen, tei, castan şi tuia.
Gradinite 2

1 Comment

  1. Cornel Voila says:

    Asa domn’ primar, la munca de jos! :)) PS: bravo ca se ocupa cineva si de copii, macar aceasta generatie tanara de tot sa salveze la un moment dat tara…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *