Administratie publica

Au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru terenul de fotbal de la Căminul Petrol

Teren PetrolDe la bugetul Câmpinei va fi asigurată integral finanţarea pentru amenajarea terenului de fotbal din incinta bazei sportive de la Petrol. Suma alocată – 900.000 lei, adică 9 miliarde de lei vechi. În şedinţa de aseară a Consiliului Local Câmpina au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru această investiţie care va consta în amenajarea terenului cu gazon sintetic, realizarea unei piste de alergare şi a unei… gropi cu nisip, cu bandă de alergare pentru săritura în lungime. Termenul de executare a lucrărilor este de 9 săptămâni, iar suprafaţa care va fi acoperită cu gazon sintetic este de 7.750 metri pătraţi.
Proiectul a fost aprobat în unanimitate de consilierii câmpineni. Cine va folosi acest teren? Cei care vor dori să-l închirieze cu ora pentru un meci cu prietenii; echipele de fotbal care vin în zonă, în cantonament; copiii de la Clubul HM Junior Câmpina şi, pentru antrenament, viitoarea echipă de fotbal ACSM, care va fi constituită în vara acestui an, prin fuziunea (sau ce altă formulă juridică se va găsi) Unirii Câmpina cu CSM Câmpina, echipă care va evolua în Liga a III-a naţională. Interesant va fi de văzut, după realizarea invetiţiei, cine va administra acest teren şi în ce condiţii.
Amenajarea terenului de fotbal reprezintă una dintre cele mai costisitoare investiţii stabilite de administraţia locală pentru acest an. Adevărul este că, în prezent, terenul arată jalnic, ca de altfel întreaga bază sportivă din incinta Clubului Petrol. Aşteptăm în continuare un proiect similar şi pentru mica sala de sport de la Petrol, acolo unde se antrenează copiii care practică atletismul.

5 Comments

 1. Alex says:

  Dar ce se mai întâmplă cu terenul de fotbal de la ‘Variantă’?

 2. Gelu says:

  Foarte buna ideea , felicitari , era nevoie de asa ceva ….

 3. RIP says:

  O suma imensa! Imensa! Ia sa vedem acum cum toaca Guran banii nostri!

 4. Costache Lavinia says:

  Buna idee.ok se amenajeaza,cred cu tarie acest lucru,insa cu terenul Rafinariei pe care Primaria il ia gratis va fi napadit de buruieni sau se va rade tot si se vor construi blocuri sau vreo parcare?

 5. cristi says:

  terenu de linga varianta va ajunge izlaz pt poiana cimpina asa poate primaria din cimpina va avea bani

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *