Social

Au venit hârtiile oficiale: 313 locuri pentru admiterea la Şcoala de Poliţie din Câmpina

Săptămâna aceasta, la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina a ajuns hârtia oficială prin care se stabilesc toate detaliile legate de admiterea 2013 în instituţiile de învăţământ care aparţin Ministerului Afacerilor Interne. Astfel, în conformitate cu Adresa 56.648/28 mai 2013 a Comisiei de admitere din cadrul IGPR, numărul total de locuri aprobat pentru sesiunea 2013 la Şcoala de Poliţie din Câmpina este 313, dintre care 6 pentru romi şi 9 pentru alte minorităţi. Candidaţii vor depune cererile de înscriere până la data de 2 august 2013, iar admiterea va avea loc în perioada 7-15 septembrie.
Prima etapă de selecţie se va realiza la unităţile teritoriale care au recrutat candidaţii şi va consta în evaluarea medicală şi psihologică. A doua etapă de selecţie se va desfăşura la unitatea de învăţământ şi va reprezenta concursul propriu-zis de admitere: examinarea medicală şi probele sportive (în perioada 9-11 septembrie); testul grilă la limba română şi o limbă străină (pe 12 septembrie).
Toate informaţiile legate de admiterea 2013 la Şcoala de Poliţie din Câmpina pot fi studiate pe site-ul instituţiei www.scoalapolitie.ro

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *