Administratie publica

Continuă lucrările de modernizare a străzilor Ecaterina Teodoroiu, Muscelului şi Podului

Lucrari strazi 2Pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Muscelului şi Podului din municipiul Câmpina au fost reluate reparaţiile. Aceste străzi fac parte dintr-un „pachet” mai mare de artere rutiere la care lucrările de modernizare au început în cursul anului trecut şi au fost întrerupte pe perioada rece. Acest pachet mai include străzile Primăverii, Energiei, 22 Decembrie, Ştrandului şi Sergent Gr. Nicolae. Lucrările constau în refacerea infrastructurii rutiere şi reabilitarea trotuarelor şi costă: 1,55 milioane lei – în cazul Străzii Ecaterina Teodoroiu, 576.000 lei – Strada Podului şi 805.127 lei – Strada Muscelului, aceste valori neincluzând TVA.
Lucrari strazi 1
„Am anunţat cetăţenii care locuiesc pe aceste străzi că vom executa lucrările de modernizare şi i-am rugat să-şi finalizeze, acolo unde este cazul, branşamentele la reţelele de utilităţi.  După finalizarea asfaltării, nu se vor mai emite autorizaţii de spargere a carosabilului timp de trei ani. Nu mai vrem să avem situaţii în care, la scurt timp după modernizarea străzilor, ne-am trezit cu carosabilul spart pentru realizarea unor branşamente. De aceea, aşa cum procedăm de fiecare dată, am anunţat din timp atât cetăţenii, cât şi operatorii de utilităţi să rezolve problemele pe care le au în zonele respective”, ne-a declarat primarul Horia Tiseanu.

6 Comments

 1. Andrei Popa says:

  Operatorii sunt niste ordinari si nu respecta nimic, parca cu acordul tacit al „colegilor” de breasla din USL?

 2. RoRo says:

  Intrebare: ce firma face lucrarile respective? Mihart, cu 2 roabe si 3 sapatori?

 3. Costi says:

  Sa inteleg ca termenul de 3 ani pentru str. Grivitei a trecut de au „ciuruit-o”?

 4. Costache Lavinia says:

  Distrigazul iar sapa un crater,maine se trezeste din somn si Hidro si tot asa.Poate se asfalteaza si strazile din cart Veteranilor,dl primar

 5. admin says:

  Lucrările sunt executate de firma Cast Băneşti, câştigătoarea licitaţiei.

 6. Crissa says:

  Si Strada Ecaterina Teodoroiu nr.10 pe cand aveti de gand sa o asfaltati? Si parcarea promisa?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *