Administratie publica

Copiii de la Poiana au marcat 9 Mai printr-un concurs având ca temă Uniunea Europeană

Poiana 9 mai 1Elevii claselor V-VIII de la Şcoala Gimnazială „Înv. Ion Mateescu” din Poiana Câmpina au participat astăzi la un concurs având ca temă „Ziua Europei”. Acţiunea a fost organizată de conducerea instituţiei de învăţământ în parteneriat cu administraţia locală, Primăria Poiana fiind cea care a şi premiat elevii câştigători, prin intermediul primarului Alin Moldoveanu şi viceprimarului Sergiu Constanda. Copiii au demonstrat că s-au pregătit temeinic pentru acest concurs şi cei mai mulţi dintre ei au răspuns fără probleme la întrebările legate de constituirea Uniunii Europene, de ţările membre ale UE, dar şi la întrebările privind tripla semnificaţie a zilei de 9 Mai – Ziua Independenţei României, Ziua Victoriei (sfârşitul celui de-al doilea război mondial) şi Ziua Europei.
Poiana 9 mai 3
„Am tot vorbit în ultimele luni despre investiţiile pe care le derulăm la Poiana, despre tot felul de lucrări, despre proiectele administraţiei locale. Dar la Poiana Câmpina au loc şi multe acţiuni educative, au loc multe acţiuni destinate copiilor şi mi se pare normal să fie aşa. 9 Mai este o zi importantă, copiii prezenţi aici au şi arătat de ce este o zi importantă şi aş vrea să le spun încă o dată lor şi tuturor locuitorilor că împreună vom face din Poiana o comună europeană de care să fim mândri cu toţii”, a declarat primarul Alin Moldoveanu.
La finalul acţiunii, primarul i-a invitat pe copii să vină împreună cu bunicii, mâine, de la ora 17.00, în Parcul Triumf de lângă stadion, la „Ceaiul de la ora 5”. Pentru cei prezenţi vor cânta trupa The Sixteens şi Andrei Chiţu.
Poiana 9 mai 2

2 Comments

  1. Vro says:

    Cum se facea inainte cu URSS acuma se face cu Uniunea Europeana.. asa indoctrinatii de mici

  2. gina says:

    Frumos, frumos, frumos, dar cu golanii si ,,consumatorii ” din centru ce facem?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *