Administratie publica

Elevii care au împlinit 18 ani au devenit… „fiii Câmpinei”

Absolvire 1În aceste zile, la toate liceele din municipiul Câmpina, reprezentanţii administraţiei locale le oferă elevilor care au împlinit 18 ani (sau împlinesc în acest an) titlul simbolic de fiică sau fiu a/al Câmpinei. Este o acţiune stabilită de Consiliul Local şi care se desfăşoară de patru ani, fiind considerată o bună ocazie de a-i felicita pe aceşti tineri, mai ales că mulţi dintre ei se află în pragul absolvirii liceului. Elevii care învaţă în Câmpina, dar locuiest în alte localităţi, primesc „diploma de maturitate” din partea administraţiei locale.
Diplomele de „fii ai Câmpinei” şi cele „de maturitate” au fost înmânate ieri la Colegiul Tehnic Forestier şi Liceul Tehnologic Energetic, iar astăzi – la Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu”, Colegiul Tehnic „Constantin Istrati” şi Liceul Tehnologic Mecanic, administraţia locală fiind reprezentată la aceste evenimente de consilierii locali Marian Dulă, Viorel Bondoc (membri în Comisia de cultură, sănătate, învăţământ şi sport), Daniel Ioniţă (preşedintele Comisiei de administraţie publică) şi Bianca Baltac, consilierul primarului Horia Tiseanu.
La Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu”, tot astăzi a avut loc şi ceremonia de absolvire a liceului şi predarea stafetei elevilor clasei a XI-a.
Absolvire 2
Absolvire 3
Absolvire 4
Absolvire 5
Absolvire 6
Absolvire 7

1 Comment

  1. Elena DULA BIJIAOUI says:

    Verisoara lui Marian DULA, sint la current cu activitatile Campinei si ma bucur sa vad asa ceva. Imi permit sa ma simt aproape de familie si de tara. Va doresc success si o buna continuitate.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *