Administratie publica

„Finanţarea proiectului de modernizare a policlinicii de la Câmpina este o certitudine”

Policlinica MunicipalaAfirmaţia aparţine directorului Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Est Muntenia, Liviu Muşat, şi a fost făcută în timpul vizitei de astăzi, de la Câmpina. Reabilitarea, modernizarea şi echiparea ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal Câmpina – aceasta este denumirea completă a proiectului pe care administraţia locală l-a depus, în urmă cu trei ani, la ADR, în vederea obţinerii finanţării europene prin Programul Operaţional Regional, Axa Prioritară 3. Proiectul a fost declarat eligibil şi conform din punct de vedere administrativ, iar apoi a intrat în etapa de evaluare tehnică şi financiară, ultima înaintea semnării contractului de finanţare.
„Domnul Liviu Muşat ne-a dat o veste foarte bună. Pentru noi, modernizarea Policlinicii Municipale este un proiect important. Clădirea în care funcţionează Policlinica a fost construită în anul 1938 şi necesită o reabilitare completă, iar lucrările şi apoi dotarea necesară le vom realiza cu fonduri europene, în cea mai mare parte”, ne-a declarat primarul Horia Tiseanu.
După cum reiese din studiul de fezabilitate al lucrării şi conform indicatorilor tehnico-economici, din valoarea totală de 11 milioane lei a proiectului, 5,3 milioane lei vor fi alocaţi pentru lucrările de reabilitare şi modernizare, iar diferenţa va fi cheltuită pentru dotări. În total, vor fi modernizate 15 cabinete medicale şi o suprafaţă desfăşurată de aproape 3.000 mp.

7 Comments

 1. anonim says:

  Un lucru pe care îl așteptam de mult. Știam de proiectul depus pentru finanțare europeană.
  Bravo administrației Tiseanu. (2008 – 2012).

 2. Hai Romania says:

  Bravo!

 3. Andrei Popa says:

  Miroase a demagogie(adica minciuna spusa cu convingere ca adevar) marca USL. Daca totusi se va face, bravo domnului primar Tiseanu, care e singurul care se zbate pentru Campina, inconjurat de casaloti USL-isti, care vad totul ca pe un ordin de la partid.

 4. monica clinciu says:

  Nu are nicio legatura cu USL. E un proiect exclusiv al primarului Tiseanu, impreuna cu Biroul Integrare europeana din Primarie, in mandatul 2008-2012. Si a fost declarat eligibil acum cateva zile . Si e minunat pentru noi toti. Asta pentru unii care comenteaza ca la Biroul de Integrare nu se face nimic

 5. Dan Mircea says:

  Va invit sa vizitati spitalul municipal Campina,sa vedeti modernizarile de 200000 euro luati de la Kaufland.Paturi,care cad cu bolnavii,saltele,care rup oasele,instalatii facute de mantuiala.Aici trebuie chemat DNAul,pentru ca Tiseanu minte cu nerusinare,cand spune ca a bagat toti banii in modernizarea spitalului.Acum alti bani,care vor lua alte destinatii,iar campinenii vor ramane un acelasi spital prost dotat,utilat…

 6. Andrei Popa says:

  Nea Dane, stii tu preturile la paturi, vopsele, linoleum pentru spitale, branule, aparate medicale? Stii ca un RMN la second e undeva la 150.000 de euro? Sau esti suparat ca s-a inchis OTV-ul?

 7. Dan Mircea says:

  D-le Popa, nu este prea greu de inteles ce interese aparati,de aceea trebuie chemat DNAul,sa faceti acolo ,alaturi de primarul Tiseanu,pe baza de declaratie,lista de preturi.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *