Administratie publica

Pasajul suprateran de la Câmpina, inspectat astăzi de reprezentanţii Ministerului Dezvoltării, ADR Sud-Est Muntenia şi Consiliului Judeţean

Pasaj Campina 1O delegaţie formată din reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale, Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Est Muntenia şi Consiliului Judeţean a trecut astăzi pe la toate obiectivele realizate în Prahova cu fonduri europene. Delegaţia a ajuns şi la Câmpina, la pasajul suprateran care face legătura în Calea Dacia şi DN1. A fost inspectat pasajul, împreună cu reprezentanţii administraţiei locale, şi s-a vorbit despre eficienţa lucrării, despre importanţa şi avantajele accesării fondurilor europene, despre Câmpina – ca fiind localitatea cu cele mai multe proiecte europene derulate până acum.

Din delegaţia venită la Câmpina au făcut parte Liviu Muşat – directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Est Muntenia, Cătălin Surdeanu – director general al Agenţiei de Monitorizare a Proiectelor Operaţionale Regionale din Ministerul Dezvoltării, Fabioara Ionescu – administratorul public al Consiliului Judeţean Prahova şi alţi reprezentanţi ai CJ. Din partea Câmpinei au fost prezenţi primarul Horia Tiseanu, viceprimarul Ion Dragomir, şefa Biroului Programe de Finanţare – Gabriela Barbu şi alţi reprezentanţi ai Primăriei, comandantul Poliţiei Municipale – Romeo Văsii, directorul Poliţiei Locale – Carmen Gheorghe.

Pasaj Campina 2
Pasaj Campina 3

„Ştim cu toţii că acest pasaj reprezintă cea mai importantă investiţie cu fonduri europene realizată în Prahova, cel puţin până va începe efectiv derularea proiectului privind reţelele de apă şi canalizare, care se va executa în mai multe localităţi din judeţ. Dincolo de frumuseţea sa, de unicitatea sa (este singurul din Europa care are căi de rulare duble şi în pantă), pasajul suprateran şi-a demonstrat utilitatea, adică scopul pentru care a şi fost făcut. Au fost reduşi considerabil timpii de ieşire din Câmpina în DN1, nu se mai formează cozi la ieşirea din municipiu, se circulă frumos şi normal. În plus, lucru foarte important, de la inaugurarea pasajului, 11 aprilie 2012, şi până în prezent, în această zonă nu a mai avut loc nici un accident de circulaţie”, a declarat primarul Horia Tiseanu. Ulterior, primarul a prezentat pe scurt toate proiectele derulate la Câmpina cu fonduri europene, precum şi pe cele care se află în diferite stadii de evaluare în vederea obţinerii finanţării. 
Pasaj Campina 4

6 Comments

 1. anonim says:

  Lucruri serioase, care vor dăinui. Acestea sunt lucrurile care rămân după un primar: pasarela peste DN1, bazinul, piața, blocurile ANL și pentru tineret, lacul, etc.
  Iar pentru cele mai importante, ne-au rămas și banii la buget, pentru că sunt din fonduri europene.
  La mai multe!

 2. gicu says:

  Hai să propună mutarea ADR la Câmpina. Suntem cei mai tari din regiunea Sud – Muntenia.

 3. Andrei Popa says:

  Imi amintesc cu „nostalgie” de campania electorala, cand Dragomir si Guran tipau ca din gura de sarpe ca se darama pasajul. Acum, ca a trecut campania, e bun pasajul, nu?

 4. Hai Romania says:

  Ce s-a facut in Campina nu e meritul USL, nici al PDL, nici al lui Vasii(care nu stiu ce cauta acolo), ci doar al lui Tiseanu. Punct. Felicitari!

 5. Lenesu' says:

  Ba, da’ nu se mai satura PDL-istii astia sa isi faca reclama?!?!? Cred ca sta primarul numai cu dureri de cap, din cauza de deochi, dar sigur nu are nevoie de alifie pentru …, de la atatea pupaturi! Hai Romania, Andrei Popa si altii…. nu suntem nici chiori nici prosti! Stim si noi ce a facut Tiseanu si ce merite are! Gata, pupacilor, ca ni se face greata!

 6. Andrei Popa says:

  Lenesu’, tu esti din categoria care il plange acum pe Becali, cumva?:)

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *