Eveniment

1 Iunie 2013 – Poiana Câmpina. Spectacole pentru copii, în Parcul Triumf

Poiana spectacolAproape că nu aveai loc să arunci un ac în această seară, în Parcul Triumf de la intrarea în Poiana Câmpina. Zeci de copii, însoţiţi de părinţi şi bunici, au asistat la mai multe acţiuni organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Alături de Mickey şi Minnie, Buratino şi alte personaje din desenele animate, copiii au cântat şi au dansat, în timp ce primarul Alin Moldoveanu şi alţi reprezentanţi ai administraţiei locale (consilieri locali şi angajaţi ai Primăriei) le-au dăruit dulciuri celor mici). „Este sărbătoarea voastră, distraţi-vă!”, le-a spus primarul Alin Moldoveanu copiilor. Şi nu şi-a făcut nimeni griji că sărbătoriţii zilei nu se vor distra. Ba s-au distrat şi cei mari, pe muzica lui Marco şi a lui Mihai Stănescu (de la trupa „Vacanţa Mică”).
Poiana spectacol 2
Poiana spectacol 3
Poiana spectacol 1
Acţiunile de la Poiana Câmpina, de 1 Iunie, au fost organizate de Primăria şi Consiliul Local Poiana Câmpina, cu sprijinul mai multor sponsori – societăţi private şi persoane fizice. Angajaţii Primăriei au contribuit cu… bomboane pentru copii, iar Organizaţia de Femei a PP-DD Poiana Câmpina le-a oferit celor mici câte o ciocolată.
„Cred că a ieşit ceva minunat aici, la Poiana, de 1 Iunie. Am dorit ca toţi copiii să simtă că este ziua lor, să se simtă sărbătoriţi. Da, a fost un efort destul de mare pentru a pune la punct toate evenimentele, dar acest lucru deja nu mai contează. Important este că 1 Iunie s-a sărbătorit şi la Poiana Câmpina şi nu oricum! Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi, care ne-au sprijinit şi care au făcut posibil să organizăm încă un eveniment la Poiana fără să alocăm bani de la bugetul local. Totul a fost din sponsorizări!”, a declarat primarul Alin Moldoveanu.
Poiana spectacol 8
Poiana spectacol 4
Poiana spectacol 7
Poiana spectacol 6

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *