Eveniment

Anca Ţurcaşiu a cântat pentru cei mici şi i-a încântat pe cei mari

Anca Turcasiu 1De 1 Iunie, Anca Ţurcaşiu a fost invitata specială la manifestările organizate de Primăria şi Consiliul Local Câmpina pentru copii. A urcat pe scenă, aşa cum o ştim, frumoasă, naturală, talentată şi a încântat pe toată lumea. Anca Ţurcaşiu nu doar a cântat, ci a şi demonstrat că e o mare diferenţă între a fi artist şi a fi doar un cântăreţ. Ea este o artistă. A vorbit permanent cu publicul, a dat dovadă de un adevărat simţ al umorului şi a ştiut perfect cum să se adreseze celor mici, cum să-i atragă, cum să-i implice în show-ul său. A ştiut ce melodii să-şi aleagă pentru un astfel de eveniment, în aşa fel încât să mulţumească pe toată lumea. A fost, poate, cea mai inspirată alegere a organizatorilor.
Anca Turcasiu 2
Anca Turcasiu 3
Anca Turcasiu 4
Anca Turcasiu 5
Poate nu toată lumea ştie că Anca Ţurcaşiu a avut, de-a lungul timpului, o relaţie deosebită cu copiii. A jucat în muzicaluri pentru copii, ani buni a fost profesor de canto şi actorie la o grădiniţă din Bucureşti, a interpretat cântece pentru copii pe albumele „Cutiuţa muzicală”, a prezentat emisiuni pentru cei mici.
La Câmpina, Anca i-a provocat pe copii şi la un concurs, ea fredona începutul unei melodii, iar cei mici ar fi trebuit să continue cântecul. Vorbim despre melodiile copilăriei noastre, cei trecuţi de 30 de ani, iar cei mici s-au descurcat excelent, au ştiut toate piesele, lucru pentru care trebuie felicitaţi în mod special părinţii şi educatorii/învăţătorii.
Anca Turcasiu 6
Anca Turcasiu 7
Anca Turcasiu 8
Anca Turcasiu 9
Anca Turcasiu 10

4 Comments

 1. Iuliana says:

  superba! deosebita! un artist!

 2. mircea says:

  Felicitari organizatorilor, s-au bucurat atat copii cat si parintii…, felicitari celor care au avut ideea sa nu mai fie tarabe….

 3. vivi says:

  Intr-adevar, a facut fericiti copii, cea mai buna idee cu invitatia ei, felicitari primarului si celor implicati

 4. Ioana Popa says:

  Imi era dor de Anca Turcasiu si ma bucur enorm ca am avut ocazia sa o revad. Este o artista deosebita si foarte calda, cea mai potrivita pentru un spectacol intr-o zi asa de frumoasa.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *