Eveniment

De 1 Iunie, Câmpina a fost, cu adevărat, doar a copiilor

Copii surprize 1O reuşită din toate punctele de vedere. Aşa am putea descrie pe scurt manifestarea dedicată copiilor cu ocazia zilei de 1 Iunie. O manifestare care a inclus foarte multe acţiuni, de bună calitate, cu succes la publicul sărbătorit astăzi, o manifestare frumoasă, civilizată, curată şi foarte veselă. Ideea atelierelor de creaţie pentru copii a fost extraordinară, ca şi cea a cooptării unităţilor de învăţământ din municipiu la multe dintre acţiunile organizate pe parcursul zilei. A fost, probabil, cea mai frumoasă, variată şi dinamică manifestare pentru copii organizată de administraţia locală în ultimii ani.

Să începem cu momentele artistice. Multe la număr şi foarte frumoase. Oferite, bineînţeles de copii. Câmpina nu duce lipsă de copii talentaţi. De la micii artişti de la Clubul Copiilor (coordonaţi de prof. Ruxandra Brezeanu), până la trupele şi soliştii de la unităţile de învăţământ din municipiu. De ziua lor, ne-au oferit tuturor un adevărat spectacol (la care a contribuit şi sonorizarea excelentă).
Copiii canta 1
Copiii canta 2
Copiii canta 3
Copiii canta 4
Atelierele de creaţie au avut mare succes în rândul copiilor. Ei au confecţionat singuri diverse obiecte şi au fost încântaţi de ceea ce a ieşit. Vorbim despre atelierul de pictură (condus de Irma Mărgăriţoiu), de atelierele de modelaj, pictură pe sticlă, tapiserie, fetru etc.
Copii ateliere creatie 1
Copii ateliere creatie 2
Copii ateliere creatie 3
Copii ateliere creatie 4
Copii ateliere creatie 5
O altă idee bună a fost cea a aducerii în zona în care s-au desfăşurat manifestările a unei maşini de poliţie, dotată cu radar şi girofar. Ei, vă daţi seamă că maşina a fost luată cu asalt de cei mici, curioşi să vadă, să pipăie, să afle răspunsuri şi tot aşa.
Copii masina politie
Alte surprize plăcute pentru cei mici, dar şi pentru cei mari – teatrul de păpuşi, kangoo jumps, clubul de şah, personajele din desenele animate şi multe altele.
Copii surprize 2
Copii surprize 3
Copii surprize 4
Copii surprize 5
Copii surprize 6
Copii surprize 7
Copii surprize 8
Copii surprize 9

14 Comments

 1. alex says:

  O initiativa extraordinara si de laudat. Un model pentru activitatile viitoare ale Primariei. Pe langa bucuria copiilor, parintii au fost probabil si mai fericiti de ocazia aceasta unica. Probabil ca s-a schimbat ceva in primarie, Felicitari tuturor celor implicati!

 2. Daniela Iftode says:

  A fost foarte frumos, copiii au fost incantati si nici parinti nu au avut de ce sa fie nemultumiti, poate doar cei care cautau micii si berea. Felicitari celor care au realizat acest program de 1 iunie si mai ale pentru ideea de a o aduce pe Anca Turcasiu.

 3. Ana Maria Dascalu says:

  Sa stiti ca a fost o actiune foarte reusita, mi/a placut si cred ca le/a placut tuturor campinenilor. A tinut si vremea cu copiii. Poate daca mai aduceau si trenuletul si masinutele era perfect, copilul meu e inebunit dupa trenulet.

 4. toma says:

  Nu stiu ce s-a intamplat, dar au lipsit politicienii si micii,berea,etc, doamne ajuta, cand nu sunt ei , totul iese super. Totul pentru copii. Anca Turcasiu a fost… bomba.

 5. vivi says:

  Trebuie sa insemnam in calendar aceasta zi, in ultimii 23 ani e prima data cand o sarbatoare a fost perfecta, micutii au fost in extaz,de la teatru de papusi si pana la manufacturi; de la Anca Turcasiu si pana la personajele din povesti. Felicitari!!!!

 6. Miruna Marinescu says:

  Felicitari organizatorilor, a fost o adevarata sarbatoare a copiilor (muzica buna, concursuri, premii, etc. Continuati tot asa!

 7. RIP says:

  Bravo Tiseanule! Ai reusit, fiind in opozitie, sa faci o chestie exceptionala pentru cei mici!

 8. Jenica Tabacu says:

  Bravo lui Remus Badulescu, administratorul public al municipiului Campina! Este omul potrivit la locul potrivit! Ma bucura faptul ca si-a inteles misiunea. Stie ca are o datorie fata de cetateni si cauta sa si-o indeplineasca exemplar. Evenimentul dedicat copiilor de ziua lor a fost coordonat de el. Nu-i plac laudele, stiu, dar le merita din plin!

 9. marius says:

  Stimata doamna Tabacu,
  Remus Badulescu nu e in stare sa organizeze 10 oameni,lasati,stim cu totii ca dumneavoastra sunteti in spatele acestui eveniment si va laudati singura,ca v-au cam murit laudatorii de cand campinenii s-au prins ca „majorati pretul”(ca sa ma exprim elegant)la care prietena dumneavoastra din Bucuresti organizeaza actiuni culturale in Campina.
  Stim de asemenea ca ati impartit cu celelalte partide sectoarele de unde sa atrageti bani pentru partid:PP-DD cultura si salubritatea,PNL sportul ,invatamantul si lucrarile cu fonduri europene,PSD ia caimacul-investitiile in infrastructura rutiera si sanatatea.Firma care a organizat evenimentul,acea firma care a organizat si Revelionul 2012,infiintata la data de 12 decembrie 2012(sfarsitul lumii sic!)

 10. Andrei Popa says:

  Ce treaba are Remus Badulescu doamna Tabacu? Sau e a lui firma aia de a castigat 250 de milioane de lei pentru aceasta treaba de 1 iunie?

 11. Jenica Tabacu says:

  Imi pare rau pentru tine, „‘Marius”! Nimic din ce spui nu este adevarul meu. In ceea ce ma priveste, eu pot dormi linistita. Nu am luat Campinii nimic, dar de dat am dat enorm. Si acest lucru ma bucura: ca am putut si pot sa ma fac utila pentru comunitatea mea, acolo unde cred ca te afli si tu.

 12. Auras C. says:

  Da, da. Ati oferit multe, plase cu mancare, gris, hamei, mici, ciorba si paine.

 13. Silviu says:

  MARIUS, nu am mai vazut atata invidie, daca nu iesea bine era de vina d-l Badulescu, dar, cum totul a fost bine si pe placul tuturor, dupa cum se vede din articolul de mai sus, nu va mai convine……..sic!!!!!!

 14. Horia Tiseanu says:

  Nu vreau sa critic, desi ar fi multe lucruri de spus.
  Vreau sa va spun doar ca de atelierele de creatie nu s-a ocupat nici Remus Badulescu, nici Jenica Tabacu.
  S-a ocupat Bianca Baltac, consilier la primarie, cu 0 lei! Deoarece toti bani au mers doar la spectacol…
  Asta pentru a restabili adevarul si a mai ofili laudele jenante…
  P.S. Daca este nevoie, si pentru a descuraja criticii momentului, exista documente pentru a justifica tot ceea ce am scris.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *