Politica

Senatorul câmpinean George Severin, şef la ICR? „Sunt doar zvonuri!”

George SeverinProfesorul Andrei Marga a demisionat, astăzi, de la conducerea Institutului Cultural Român, invocând numeroasele  defăimări la care a fost supus, „tipice înţelegerii primitive a politicii”. După demisia lui Marga, presa centrală şi unele surse din mediul politic îl menţionează pe senatorul câmpinen, George Severin, ca viitor şef la ICR. „Eu sunt senator, conduc Comisia de Cultură a Senatului, îmi place foarte mult ceea ce fac, am multe proiecte pe care vreau să le duc la capăt. În ceea ce priveşte numirea mea la conducerea Institutului Cultural Român, nici nu s-a pus problema de aşa ceva, sunt doar zvonuri, vă asigur!”, ne-a declarat în această seară senatorul Severin.
Zvonul a apărut, probabil, după ce Comisia de Cultură din Senatul României, condusa de George Severin, a iniţiat procedura de revocare a lui Andrei Marga de la şefia ICR. Între timp, însă, Marga a demisionat. Pe de altă parte, trebuie să menţionăm şi faptul că statutul de senator este incompatibil cu funcţia de şef al Institutului Cultural Român.

4 Comments

 1. Dan Gerous says:

  corect!

 2. Andrei Popa says:

  Fata de Marga si cainele meu e mai competent.

 3. Horia Frincu says:

  asa e,Andrei.Din fericire,cainele tau e folositor…pe langa personajul cu tentativa de barba

 4. Horia Frincu says:

  Si inca ceva Andrei…nu te mai lua de liberali.Imi pare rau ca trebuie sa ii apar eu,nu am nicio calitate,dar consilierii liberali sunt ocupati sa pupe mana stapanului si sa zaca prin Primarie…nu sa dea replici.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *