Administratie publica

Atac dur la adresa Poliţiei Locale Câmpina: „I-am împroprietărit cu maşini, să se plimbe cu ele! Numai treaba nu şi-o fac!”

CL CampinaDiscuţiile asupra Regulamentului privind creşterea şi deţinerea câinilor în municipiul Câmpina au atins, la un moment dat, un subiect delicat pentru administraţia publică – activitatea Poliţiei Locale. Plecând de la cine şi cum sancţionează proprietarii de câini pentru încălcarea prevederilor respectivului regulament, s-a ajuns la concluzia că, de fapt, n-are cine, pentru că „Poliţia Locală Câmpina nu există!” Unii cetăţeni spun de multă vreme acest lucru atunci când vin în audienţă la Primărie, dar iată că, de această dată, o spun chiar aleşii locali.

Consilierul local Dragomir Enache a fost destul de blând: „În Câmpina, nu se simte că ar fi o Poliţie Locală”. În schimb, viceprimarul Ion Dragomir a vorbit cu năduf: „Trag un serios semnal de alarmă privind inexistenţa Poliţiei Locale. Ştim că se aduc câini din localităţile din jur şi, de atâţia ani, Poliţia Locală nu este în stare să prindă unul singur dintre cei care aduc câini! O dată, măcar unu’! Poliţia Locală nu există! Şi acest lucru se simte, pentru că la periferii au apărut din nou căruţele, au apărut din nou caii… După părerea mea, poliţiştii locali nu sunt bine conduşi! Dând maşini Poliţiei Locale, noi de fapt am împroprietărit nişte oameni care nu aveau maşini, iar ei merg cu maşina acasă, îşi plimbă copiii, se plimbă ei… Numai treaba nu şi-o fac! Să găsească şi ei măcar o dată pe unu’ care aduce câini în Câmpina, pentru că asta se întâmplă de mai multă vreme, sunt sesizări, dar nu avem Poliţie Locală care să acţioneze!”

18 Comments

 1. CONTRIBUABILUL says:

  E bine ca chiar d-l viceprimar a recunoscut ( este o mandrie a edilului) ca politisti locali sunt platiti degeaba . In timp ce miulti cetateni ramasi fara loc uri de munca in urma disponibilizarilor din Campina ,capabili si bine pregatiti ar dori sa lucreze ca politisti locali , dar nu pot ocupa un post din cauza acestor specimene de politisti angajati pe pile si provenind din clanuri de nepotisme . Urmariti Loganul alb de la Politia Locala si o sa constatati ca face turul pietei centrale fara nici o logica , in timp ce tiganii din fata pietei reprezinta emblema municipiului.Pe acesti politisti ii vezi cum parcheaza pe trecerea de pietoni, in fata magazinelor pentru a -si face piata sa nu oboseasca mergand pe jos ca doar au masina pe banii contribuabililor.

 2. Olgutza says:

  Vicele a descoperit acum apa calda, astea sunt lucruri cunoscute de mult dar nimeni din primarie n/a ridicat un deget sa ia masuri. Au lasat/o pe directoarea Politiei locale sa faca ce vrea, adica sa nu faca nimic. Ah pardon, sa confiste urzici de la tigani, mai mare rusinea! Asta se intampla cand numesti sefi de institutii pe pile, sa ne fie invatare de minte!!!

 3. Ioana Alexandrescu says:

  CAMPINA NU ARE POLITIE DE NICIUN FEL, SA VA FIE CLAR! IAR ALESILOR LOCALI SA LE FIE RUSINE CA ACCEPTA ASA CEVA SI NU IAU MASURI!

 4. horia says:

  DE DATA ASTA DAU DREPTATE VICEPRIMARULUI.POLITIA LOCALA NU EXISTA.EXISTA NISTE FATUCI OBRAZNICE,CU MULT TUPEU SI NISTE TARANI IMBRACATI IN UNIFORME,CARE NU FAC NIMIC.ASTA E ADEVARUL.

 5. STOICA says:

  RESPECT DOMNULUI VICEPRIMAR!!!JOS CARMEN GHEORGHE CARE NU FACE DECAT SA ISI URMAREASCA INTERESELE PERSONALE DE PE URMA FUNCTIEI PE CARE O OCUPA

 6. Cristina Mihai says:

  Pe strazile orasului nu vezi picior de politist local,nici ziua,nici noaptea.In
  piata publica,si in parcare,deci in spatiul public,ordinea este asigurata de firma de paza a fostului militian Brebeanu.Este clar ca managementul politiei locale este defectuos,Carmen Gheorghe,cea care conduce institutia fiind protejata primarului Tiseanu.

 7. Andrei Popa says:

  Ioana Alexandrescu cam are dreptate.

 8. Adrian Popa says:

  Inainte de revolutie politia orasului Campina avea cca 38 de militieni care asigurau ordinea si siguranta publica IN TOT ORASUL…. Aveau O SINGURA MASINA(condusa de Ungureanu)care avea program numai DE NOAPTE. Acum politia Campina are cca 60 de politisti +politia locala cu cca 40 de angajati+paza cu jandarmi la Judecatorie , Parchet si Trezorerie+paza la scoli,finante publice,banci,etc….In conditiile cand majoritatea hotilor sunt plecati din oras in tarile occidentale,organele noastre de ordine MULTIPLICATE si SUPRADIMENSIONATE nu fac nimic…consuma bani fara nici o eficienta….Le-a pus masini la dispozitie si cu ele se plimba D-ra Gheorghe. Tintea,Ghiocel,Barbulescu si alte fate de la primarie….Rusine d-lor alesi ai municipiului Campina !!!!

 9. cetatean platitor de taxe si impozite says:

  Ce politie fratilor? Care politie? Ca sa fie numit politist trebuie sa invete cativa ani buni…nu sa se umfle in pene cand sunt pusi sa blocheze o strada pe care se desfasoara un eveniment…

 10. Dan says:

  Carmen Gheorghe nu e protejata primarului Tiseanu, ea se lauda ca e protejata de mult mai sus si cred ca e protejata de cineva mare ca altfel era schimbata deja. De cand a venit ea la Campina nu mai avem politie comunitara. Cu discutiile din consiliu si cu comentariile de aici o sa zica ca are cineva ceva cu ea, ca o sapa careva, n-o sa recunoasca niciodata ca e incapabila sa conduca o institutie ca politia. Eu si altii ca mine suntem convinsi ca ulciorul nu merge de multe ori la apa si va avea cineva grije si de femeia asta care crede ca e buricul orasului si uita ce a lasat in urma la Ploiesti

 11. Ioana says:

  Buna ziua,
  Din pacate nu avem nici politie locala nici politie rutiera. Domnule Primar, va rog sa trimiteti un politist care sa supravegheze discret 24/24 de ore, zona barului de la RIOPAS ( Carol I ). Sau montati o camera video in/pe blocul R55 (blocul cu notartiate) indreptata spre bar. O sa vedeti, blocari de strada pe ambele sensuri, stationari de autoturisme pe trecerea de pietoni, seara/noaptea galagie si injuraturi ce nu pot fi scrise, scandal. Trec masini de politie (locala, rutiera) sau patrule pedestre, dar nu ,, vad” si nu iau nici o masura. La miezul noptii auzi galagie, INJURATURI OBSCENE , turari/ambalari de motoare . Nu putem dormi de urletele lor.
  Luna trecuta a fost un inceput de scandal monstru intre doua gasti de smecheri. Erau vreo 30-40 de persoane . Norocul nostru a fost ca a fost anuntata politia . Au venit 6 politisti doua masini de politie ( inclusiv duba), jandarmi si politia locala, altfel iesea macel cu varsare de sange…..

 12. pulitia says:

  Politia locala, ca si concept, a fost mereu o chestie aberanta si imposibil de aplicat. Si asta e valabil pentru toata tara, nu doar Campina.

 13. Oglinda patata says:

  Lasa ca merge d-na Carmen Gheorghe in Grecia si o sa vedeti ca la intoarcere, dl. Fratila va incepe sa laude politia locala, ca doar e sensibil la „argumentele” unei doamne ca sefa politiei noastre!!! Facem pariu?

 14. ema says:

  Barul de la Riopas si cel de la soldat-Radan trebuie ori sa isi schimbe sediile ori sa nu mai primeasca toti jmecherii de bani gata sa faca legea junglei prin oras.Si sa se termine cu cursele de masini ilegale pe Grivitei si pe Nicolae Balcescu

 15. Adrian Popa says:

  Politia locala este agentul electoral al conducatorilor orasului. Politistii distribuie in oras ziarul propandistic (al primarului si viceprimarului) INFO CAMPINA. Cu banii cui se tipareste acest ziar ca pentru cine….stim.

 16. admin says:

  Aici sunteti intr-o eroare. Politia Locala a distribuit InfoCampina doar in perioada mai – decembrie 2011. Iar banii pentru tiparirea acestei publicatii provin exclusiv de la bugetul local.

 17. Andrei Popa says:

  Asta era si idee.

 18. Andrian says:

  Primul lucru care m-a frapat la cativa dintre politistii locali este AROGANTA.

  Am ramas uimit ca in loc sa aplaneze un conflict, sa te ajute, esti privit ca o persoana care i-a deranjat.
  Unde au invatat cativa dintre barbatii politisti locali sa se poarte asa, ce scoala au urmat?

  Nu mai are rost sa le ceri sa te ajute, ca primesti niste raspunsuri derizorii sau cinice!Si daca le spui adevarul despre comportamentul lor inadecvat, poti sa primesti si o sanctiune.

  In ce lume traim?Pentru cine lucreaza acesti domni in uniforma atat de importanti?

  Pe zi ce trece, observam, cum institutii ale statului reprezentate de diferiti angajati ( cu probleme serioase de educatie ) sunt simple instrumente ale celor care le conduc si de multe ori in defavoarea cetateanului/contribuabilului onest.

  Si ce este de facut?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *