Administratie publica

HidroPrahova a majorat tarifele la apă şi canalizare

Din această lună, populaţia municipiului Câmpina, dar şi cetăţenii din celelalte localităţi deservite de operatorul regional HidroPrahova vor plăti facturi mai mari pentru apa potabilă şi canalizare. Conducerea HidroPrahova a transmis o adresă administraţiei locale câmpinene prin care anunţă scumpirea tarifelor la apă şi canalizare, pentru consumatorii casnici, scumpire valabilă de la 1 iulie 2013. Astfel, preţul apei potabile ajunge la 4,36 lei/mc (cu tot cu TVA), iar cel pentru canalizare – la 2,5 lei/mc (cu TVA inclusă). De asemenea, HidroPrahova majorează şi tarifele pentru agenţii economici şi instituţiile publice la 3,52 lei/mc pentru apă şi 2,02 lei/mc la canalizare, tarife care nu includ TVA.
Vă reamintim că această scumpire nu mai trebuie aprobată de Consiliul Local Câmpina. Practic, administraţia locală nu mai are nici un cuvânt de spus în stabilirea preţurilor la apă şi canalizare.
Precizăm că, în ceea ce priveşte consumatorii casnici, adică populaţia, ultima scumpire a avut loc în iulie 2012 (3,17 lei/mc pentru apă şi 1,47 lei/mc la canalizare).

17 Comments

 1. dumitru says:

  multumesc mult Ponta pentru scumpiri!

 2. minion says:

  Asa ne trebuie !

 3. mociornita says:

  bravo lor,la mai mare,ca noi suntem niste prosti,nu ne reprezinta nimeni,ce investitii au facut ca sa justifice maririle astea,parca ar aduce apa din africa….

 4. Cristina Mihai says:

  Cine ne-a fericit cu Hidrotehnica,cine a insistat foarte mult in sedinta consiliului local sa trecem la Hidrotehnica?….un singur nume:HORIA TISEANU…

 5. Mirela Moldovan says:

  Se numeste HIDROPRAHOVA si ne/a fost bagata pe gat tuturor de Mircea Cosma, daca va spune ceva acest nume!!! Ca sa va improspatez memoria va reamintesc ca orasul Campina a devenit partea a acestui asa-zis operator regional pe vremea cand PSD era majoritar in consiliul local. Problema e importanta si grava asa ca v/as ruga sa va abtineti de la a mai arunca cu noroi asa orbeste si fara legatura cu realitatea.

 6. Andrei Popa says:

  Are dreptate Mirela. Cristina, iar esti pe langa subiect, ma mir ca nu zici iar ca familia Anghel :)))

 7. ema says:

  Eu cred ca 1.Cristina nu traieste in Campina(oricum s-ar numi ea):))
  2.Aude si citeste numai strict ce o intreseseaza,aruncand cu noroi in persoane care chiar le pasa de oras:in speta dl Primar
  3.Nu cred ca este fana trandafiri ci o fi baut apa din jgheabul de la Talea
  4.Poate ca a fost data afara de Anghel candva sau o fi vrut sa lucreze prin Primarie si nu i s-a acordat atentie si se simte invidia

 8. CONTRIBUABILUL says:

  Hoti ! Nu au facut nimic pana acum pentru a imbunatati starea retelelor de apa si canalizare.
  Tot timpul cand se declanseaza vreo defectiune ,” DOREL de la HIDROPRAHOVA -CAMPINA , intervine cu scule si tehnologia de acum 50 de ani .
  Nu a fost nici seceta ?Cum sa poata majora iar tarifele?
  Acesti neoameni ce conduc aceasta societate nu gandesc ca bietii campineni de abia mai au bani pentru minimum de trai .Dar pentru managerii de la Hidro ,nu conteaza decat sa -si ia lefurile babane plus comisioane de merit din banii abonatilor.RUSINE TUTUROR CONSILIERILOR,PRIMARULUI si VICEPRIMARULUI CE ACCEPTA ACEASTA MAJORARE , FARA SA INTERVINA FIE POLITIC , FIE ADMINISTRATIV SA STOPEZE MARIREA PRETULUI.

 9. Cristina Mihai says:

  Pentru Mirela,Andrei si Ema,
  Avem sedinta consiliului local in care s-a hotarat ca orasul Campina sa treaca la Hidroprahova pentru aprovizionarea cu apa.Acolo vedem cum Horia Tiseanu vorbea,cam singur,despre beneficiile pe care le vom avea de la HidroPrahova.Luati caseta,vizionati-o din nou,si dupa aia comentati pe site…Miscarea Populara are sediu in Campina?

 10. Cristina Mihai says:

  In aceste zile cetateanul Basescu alearga de la balci la targ,sa bea o bere cu romanii,carora le-a adus FMIul pe cap,le-a taiat salariile si pensiile.
  Copii lasati nesupravecheati alearga si ei sa faca o poza cu maimuta,in vreme ce parintii beau bere cu Basescu,uitand prea repede cum au ars de vii bebelusii la maternitatea Giulesti.Pe plan local,Anghel&Tiseanu se pregatesc sa-si mai adauge un partid la cingatoare…Miscarea populara.

 11. Andrei Popa says:

  Ce ne intereseaza pe noi de Miscarea Populara sau de FMI? Vrem locuri de munca si USL-ul prin reprezentatii locali Ion Dragomir-Viceprimar si Guran Virgil-deputat nu fac nimic!!!

 12. Cristina Mihai says:

  Domnule Popa,
  Adresati-va familiei Anghel,pentru ca ei se laudau cu 5.505 locuri de munca,pe care ziceau ca le creează dupa alegeri…Pana si un copil mic pricepe ca politica economica a Romaniei o face FMI,cu care ne-a fericit Basescu&Boc.

 13. DJ VANDA says:

  Cristina Mihai tin sa-ti amintesc,ca fam Anghel a pierdut alegerile asa ca e treaba lor ce fac cu cele 5.505 de locuri de munca nu trebuie sa iti dea tie socoteala,dc nu ceri alesilor actuali lipsa locurilor de munca pentru ca si ei s-au laudat ca vor creea locuri de munca la Campina si multe altele dar vad ca pe tine fam Anghel te deranjeaza nu altii.

 14. ema says:

  Sunt bucuroasa ca in sfarsit se modernizeaza strada-Vasile Lucaci(borduri,asfalt).Apropo de Hidro,ce cautau pe centru vis a vis de Muntenia sa sparga?Apoi avem pretentia la covor asfaltic nou.Ar trebui un plan anual de lucrari in care sa fie santier sa stim si noi unde sa parcam masinile

 15. Cristina Mihai says:

  DJ Vanda,
  Joc de glezne in miscarea populara si poate veti mai inebuni niste fraieri…

 16. ema says:

  Cristina,Anghel oricum si in PRM daca se baga scotea peste Psd voturi…asa ca….Forta civica are sediu la Campina.Miscarea populara suna urat,nu se baga Anghel acolo

 17. Andrei Popa says:

  Exista Forta Civica in Campina? Cine e bagat? Corcodel sau Arghir?:)))

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *