Administratie publica

S-a stabilit componenţa delegaţiilor administraţiei câmpinene pentru deplasările în Grecia şi Turcia

Reprezentanţii administraţiei locale câmpinene au la dispoziţie în acest an două deplasări externe: una la Alexandroupolis, în Grecia, în perioada 29 august-4 septembrie, iar cea de-a doua la Alanya, în Turcia, în perioada 12-19 septembrie. Sunt deplasări în interes de serviciu, evident, ambele fiind organizate de Patronatul Serviciilor Publice. Zilele trecute s-a stabilit şi cine pleacă, nominal, pentru că, vă reamintim, în cadrul şedinţei din iunie a Consiliului Local Câmpina s-a aprobat doar numărul membrilor fiecărei delegaţii.

Astfel, în Grecia, la “Conferinţa balcanică pentru administraţie şi servicii” vor merge: directorul Poliţiei Locale – Carmen Gheorghe, şefa ADPP – Felicia Olteanu, arhitectul şef al municipiului – Didona Căliman, directorul Direcţiei de Investiţii – Eliza Oprescu şi consilierii locali Florin Frăţilă, Mihai Tifigiu şi Marian Dulă.
Din delegaţia pentru Turcia (“Conferinţa Regională Sud-Est”) fac parte: viceprimarul Ion Dragomir, consilierii locali Luminiţa Dumitrescu, Viorel Bondoc, Daniel Telegescu, Enache Dragomir şi Horaţiu Zăgan, secretarul Paul Moldoveanu şi juristul Iulian Anton.
La ultima şedinţă a Consiliului Local Câmpina, în cadrul rectificării bugetare s-a aprobat şi suplimentarea bugetului destinat deplasărilor externe cu 100.000 lei. O parte din aceşti bani vor fi folosiţi şi pentru participarea unor delegaţii din Câmpina la festivalurile folclorice care vor avea loc în toamnă la Silivri (Turcia) şi Kumanovo (Macedonia).

11 Comments

 1. horia says:

  Doi din cei trei consilieri care merg sa studieze civilizatia elena,se pare ca au inceput sa formeze un cuplu,pt ca sunt cam des vazuti impreuna.Ce sa le uram?

 2. politia says:

  Pt Carmen Gheorghe este o premiere (deplasarea in Grecia) sau o pedeapsa (ca merge cu Fratila, ”prietenul” ei)? Si de ce nu merge si Dragomir in aceasta deplasare? Ar fi fost asigurata distractia!!!

 3. UN PNL.ist says:

  sa le fie rusine ! Ma gandesc aici mai ales la Florin Fratila, un mare profitor si
  unul care nu de mult facea mare galagie ca se pleaca in strainatate pe banii contribuabililor . Se vede ca facea doar gargara de adormit fraierii . Acestia sunt reprezentantii PNL . Mai mare rusinea daca PNL a ajuns sa fie reprezentat de astfel de indivizi dubiosi .

 4. Popa Mircea says:

  Ce frumos!!!Vacanta placuta, domnilor si doamnelor. Eu stau acasa anul acesta ca nu am bani. Dar am platit impozitele – daca intelegeti!

 5. Plimbarescu says:

  Ce cauta toti … astia in depalsari, atata vreme cat ei nu sunt in stare sa vada si sa inteleaga ce se se intampla in Campina?! Si Dragomir nu mai vorbeste acum de economii la buget?! Se cearta de fatada si isi dau mana pe sub masa, ca sa se plimbe, sa bea, sa manance si sa se simta bine!!! Pe banii prostilor!

 6. croitoruuuu says:

  Bravoooooo…. d-le Ecaterinescu pentru scrisorile pe la locurile de munca ca nu ne-am platit impozitele. Chiar nu mi-am dat seama ca trebuia sa inceapa sezonul de vara in strainatate pentru organele autoritatii locale. Am iesit din criza si nu stiu eu. Nu avem bani, nu avem bani, nu avem bani,……………… chiar este obligatoriu ca oamenii astia sa mearga acolo. Ok – ce au adus acesti oameni din atatea deplasari pentru municipalitatea locala. Va spu
  n eu IGNOOOOOOOR

 7. CONTRIBUABILUL says:

  Poate le vine rau in Grecia de atata dezmat doamnelor marionete din delegatie sa le resusciteze dr.Tifigiu.
  Sefa ADPP nu face fata problemelor la nivelul compartimentului , dar merita un astfel de concediu in Grecia pe banii publici.
  Si d-L Dula o sa fie unul in plus la masa , tot pe banii nostri ,ai contribuabililor.
  Celor ce vor pleca in Turcia in frunte cu viceprimarul poate le ramane un … turcesc in gat , ca suntem satui de minciunile si jaful ce-l fac totii alesii locali. Ei isi pot permite orice si oricand din banii publici ,in timp ce oanenii de rand nu au paine pe masa si se gandesc cu groaza ca in curand va veni iarna si nu vor avea bani sa plateasca utilitatile sau sa si cumpere medicamente .
  De aceste cheltuieli nu ii intreaba nimeni , nici macar Curtea de Conturi?
  Nu o sa scapam in veci de aceste specimene ce ne conduc ,producand numai JAFF!
  RUSINE,RUSINE,RUSINE!

 8. Cacarau Dumitru says:

  Eu zic sa zicem mersi ca nu au ales tari ca Norvegia,UK,Germania. Nu ajungeau incasarile pe 6 luni ,au ales tari exotice si ieftine ca si a noastra condusa de interlopi,lenesi,aroganti.
  Au ales tarile unde guverneaza ordinea,disciplina financiara,stabilitatea politica si sigur au de invatat.
  Interesant ar fi sa vada si populatia pe cine sponsorizeaza adica sa publice fiecare participant raportul sau jurnalul de calatorie sa ne mai distram un pic si la intoarcere ca tot sunt banii cetatenilor in joc. Era mai ieftin sa foloseasca facebookul si banii salvati puteau ajunge la tinerii talentati ce ne vor reprezenta cu cinste in viitor ca de prezent numai bascalie si bun simt.

 9. Horia Frincu says:

  Nu ma intereseaza unde pleaca Fratila.Nu ma intereseaza unde pleaca Dragomir.Nu ma intereseaza unde pleaca Enache.Treaba lor.Se descurca.Dar singurul lucru pe care as vrea sa il stie,e urmatorul.
  Fratila,Dragomir,Enache,Dula,Bondoc,Telegescu,Tiseanu…niciodata nu m-ati putut pacali.Ca Fratila ameninta cu dezvaluiri…sa ii fie rusine lui si celor pe care i-a prostit.Jucati la mize mici si mici o sa ramaneti.

 10. minion says:

  De ce nu au loc si ziristii locali in aceste delegatii ?!? Cate unul macar !

 11. CONTRIBUABILUL says:

  De ce nu se fac deplasarile in strainatate in timpul iernii?
  Le ingheata cerebelul alesilor?
  Tot timpul aceste excursii cu „copii mici” , din banii publici se organizaaza vara , adica isi fac concediile pe banii nostri , ai contribuabililor.
  … cat cuprinde din partea tuturor (primar,viceprimar,functionari publici si consilieri).

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *