Social

Tabăra de creaţie „Câmpina, dragostea mea” reuneşte pictori din toată ţara

Până la 15 iulie, în Câmpina se desfăşoară cea de-a şaptea ediţie a Taberei de creaţie „Câmpina, dragostea mea”, manifestare organizată de administraţia locală, prin intermediul Casei de Cultură „Geo Bogza”. 13 artişti au venit în acest an să picteze la Câmpina şi îi putem vedea în diverse locuri din municipiu, inclusiv la Castelul „Julia Hasdeu”, dar şi în curtea Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr”. De altfel, după cum ne-a declarat directorul Casei de Cultură, Florin Dochia, s-a încheiat un parteneriat cu Şcoala de Poliţie, această instituţie asigurând în mod gratuit cazarea artiştilor plastici prezenţi la Tabăra de creaţie.
Pe 11 iulie, pictorii de la Câmpina vor merge la Casa Domnească din Brebu, unde se vor întâlni cu artiştii plastici care participă la Tabăra Internaţională de Creaţie „Dan Platon”, Brebu 2013 (aflată la cea de-a opta ediţie).
Revenind la Tabăra de creaţie de la Câmpina, mai trebuie precizat faptul că vernisajul expoziţiei „Câmpina, dragostea mea” (cu toate lucrările realizate în timpul Taberei) va avea loc pe 13 iulie, la Muzeul Memorial „Nicolae Grigorescu”.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *