Eveniment

„Ziua Lacului Paltinu”, eveniment organizat pentru promovarea turistică a unei zone deosebite

Ziua Lacului Paltinu 1La Valea Doftanei, pe platoul din zona „popas”, a avut loc ieri o nouă ediţie a manifestării „Ziua Lacului Paltinu”, finanţată din fonduri europene. Evenimentul s-a bucurat de un public numeros, terasele amenajate în zonă au fost pline, iar celor veniţi special pentru această acţiune li s-au alăturat foarte mulţi turişti care au ales să-şi petreacă week-end-ul la aer curat, pe malul lacului sau în zonele din apropiere, cu cortul ori rulota. Pe scenă au urcat mai întâi solişti şi ansambluri folclorice din Băneşti şi Valea Doftanei, apoi Vali Crăciunescu, Blues Sound Chicago şi trupa Iris.
Ziua Lacului Paltinu 2
Ziua Lacului Paltinu 3
Ziua Lacului Paltinu 4
„Lacul Paltinu reprezintă un punct de referinţă pentru noi şi dorim permanent să scoatem în evidenţă şi să promovăm din punct de vedere turistic frumuseţea acestei zone. Aşa a apărut şi ideea unei sărbători a Lacului Paltinu şi ne bucurăm că şi ediţia din acest an a avut succes în rândul publicului, în rândul turiştilor, în rândul tuturor celor care apreciază frumuseţea şi pitorescul acestei zone”, ne-a declarat primarul comunei Valea Doftanei, Ion Manea.
Manifestarea a fost organizată de Fundatia Karitas, cu sprijinul Primăriei din Valea Doftanei, iar proiectul a fost finanţat prin Regio – Program Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, 53 – Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică.
Ziua Lacului Paltinu 5
Ziua Lacului Paltinu 6
Ziua Lacului Paltinu 8
Ziua Lacului Paltinu 9
Ziua Lacului Paltinu 10
Ziua Lacului Paltinu 11
(pozele cu Iris şi Blues Sound Chicago sunt preluate de pe paginile de Facebook ale celor două formaţii)

1 Comment

  1. Cristina Mihai says:

    O zona superba,pacat ca este mult gunoi aruncat de turisti.Poate se gandeste cineva din administratia publica sa aduca niste pubele de gunoi,
    toalete ecologice.Stai pe malul lacului si vezi plutind gunoiul pe luciul apei…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *