Politica

Alegeri PDL Câmpina. Horia Tiseanu, reales preşedinte pentru încă un mandat

PDL 1Alegeri fără istoric la PDL Câmpina. Democrat-liberalii şi-au ales preşedintele, vicepreşedinţii şi Biroul Local de conducere sau, mai bine spus, au reconfirmat în funcţii conducerea de până acum. Astfel, primarul Horia Tiseanu a obţinut încă un mandat de preşedinte al PDL Câmpina, iar consilierii locali ai partidului, consilierul judeţean şi preşedintele Organizaţiei de Tineret sunt cei opt vicepreşedinţi. Din partea conducerii judeţene a PDL, la alegerile din această seară a participat deputatul Dragoş Gunia.
Iată structura completă a conducerii PDL Câmpina:
Preşedinte – Horia Tiseanu
Secretar general – Marian Dulă
Secretar general adjunct – Lucian Cercel

Vicepreşedinte pentru strategii şi relaţii politice – Teodor Tiseanu
Vicepreşedinte pentru imagine şi comunicare, relaţii cu mass-media, purtător cuvânt – Monica Clinciu
Vicepreşedinte pentru politici economice, relaţia cu mediul de afaceri, fonduri europene – Elena Albu
Vicepreşedinte pentru politici sociale, relaţia cu sindicatele, patronatele şi ONG-urile – Ovidiu Cord
Vicepreşedinte pentru administraţie publică, ordine publică şi siguranţă naţională – Viorel Bondoc
Vicepreşedinte pentru politici agricole, silvicultură şi dezvoltare rurală – Marian Nistor
Vicepreşedinte pentru educaţie, cercetare, cultură, culte, minorităţi, sport – Daniel Telegescu
Vicepreşedinte pentru domeniul sănătăţii – Gena Preda

PDL 2

Din Biroul Local de conducere mai fac parte, pe lângă cei enumeraţi mai sus, următorii:
Secretari executivi – Bianca Baltac, Anca Aldea, Constantin Popescu, Tatiana Grigorescu, Gheorghe Sandu, Ion Oprea, Roxana Angheloiu, Gabriel Nicolaescu
Trezorier – Liliana Hurhui
Preşedinte Organizaţia de Tineret – Teodor Tiseanu
Preşedinte Organizaţia de Femei – Gena Preda
Preşedinte Organizaţia de Pensionari – Traian Mocuţa
Preşedinte Organizaţia pentru oameni de afaceri – Gabriel Nicolaescu
PDL 3

13 Comments

 1. Lenesu' says:

  Era si normal sa fie echipa asta! Un presedinte realeas, care, ne convine sau nu, a dus PDL-ul pe culmile gloriei in Campina, dar nu stim inca unde va duce municipiul, atata timp cat face mai mult politica decat administratie! Pe de alta parte, oamenii au cam confirmat…. politic! Ca parere, daca tot se aduce vorba de familia Tiseanu… i-as da mai mult credit juniorului!De echipa asta ne-am cam saturat!Ar mai fi timpul sa predea si ei stafeta si sa lase tineret la inaintare! Apropos de tineret…. intr-un municipiu cu largi pretentii de urbe industrializata, cu mari fabrici si uzine, onor partidului, ce pe vremuri, avem un tanar „pedelist” de Campina, care, fara vina lui, sunt sigur, a cazut in penibilul penibilului, fiind insarcinat cu …. ruralul!!!!! Pardon, mai rau, „dezvoltare rurala”!!! Dragii mei, nu vreau sa dau definitia ruralului, dar … nu prea tine de municipiu… decat daca are de gand primarul sa transforme urbea noastra in sat sau comuna si isi pregateste de pe-acum terenul!!!

 2. Cristina Mihai says:

  Si Florin Anghel a vrut sa prea stafeta juniorului si a esuat.In 2016 ar fi culmea sa-l vedem pe Teodor Tiseanu candidand la primaria Campina…
  Ca pe vremea comunismului,tatal vrea sa predea stafeta fiului…

 3. Zman says:

  Oameni seriosi, care au facut si inca fac ceva pentru Campinica noastra!!!

 4. Andrei Popa says:

  Felicitari domnului primar si echipei PDL! E singurul partid, care prin oamenii sai a realizat cu adevarat ceva pentru orasul nostru!

 5. mihai says:

  Felicitări domnule primar.

 6. Mirela Moldovan says:

  Da, Cristina Mihai, Florin Anghel a esuat, in schimb Mircea Cosma a reusit, oau! Ca pe vremea comunismului…

 7. Cristina Mihai says:

  Mirela,de unde pana unde ai impresia ca mor de dragul lui Cosma?!In general nu sunt deacord ca tatal,aflat intr-o functie politica sa-si promoveze copii in alte functii politice.Vedem acum in aceste zile de ce este in stare sa faca Basescu pentru ca Eba ca mai prinda un mandat de europarlamentar.

 8. mihai says:

  Da Cristina,Băsescu o ajută pe Eba, Ponta pe Daciana, Crin soția ,

 9. godfather says:

  Cosma al mic e cam interlop. Anghel al mic e ok, dar greu cu impunerea. Tiseanu Junior e cu 20 de clase peste amandoi, are bun simt, e civilizat, e citit…deci din punctul meu de vedere bravo lui ca se baga!

 10. Horia Tiseanu says:

  Voi trece peste rautatile obisnuite ale celor care se pitesc in spatele pseudonimelor si va asigur ca doresc sincer sa cresc cat mai multi tineri in politica, care maine vor veni in locul nostru, cei cu parul alb.
  De altfel, pe lista celor alesi in BPL sunt mai multi tineri care au dorinta de a face politica si de ce nu, chiar administratie: Teo Tiseanu, Bianca Baltac, Roxana Angheloiu, Anca Aldea. Nu-l mai pun pe lista pe Marian Nistor, care prin experienta pe care o are a trecut de mult timp in categoria seniorilor.
  Si inca ceva: Teo a ocupat o functie in BPL muncind serios si nu pentru ca este fiul meu. Are chiar un handicap in ascensiunea lui politica tocmai pentru ca apare suspiciunea „nepotismului”.
  Stimati cititori, politica este si ea o meserie, se invata si de aceea sunt putini tinerii care au rabdare sa-si faca ucenicia alaturi de colegi cu o mare vechime si competenta. Dar cine persevereaza cu siguranta va castiga!

 11. Cristina Mihai says:

  Asa este domnule primar Tiseanu.Tatal dumneavoastra v-a ajutat sa promovati,acum trebuie si dumneavoastra sa va ajutati fiul sa devina chiar primarul orasului.Va recomand sa schimbati partidul,cu PDL la viitoarele alegeri,slabe sperante.

 12. Tatulici Ion says:

  Devine mai evident ca Alin Moldoveanu va candida la primaria Campina in 2016,cel mai probabail din partea miscarii populare.Va fi interesant de vazut prin ce procedeu il va pune la podea pe juniorul Tiseanu,stiut foarte bine ca Alin Moldoveanu a ramas suparat pentru ca in 2008,seniorul Tiseanu i-a luat serviciul!!!

 13. Andrei Popa says:

  PDL peste 3 ani va fi cel mai puternic partid si multi dintre sustinatorii traseisti din USL se vor reorienta spre un partid puternic de dreapta. Cacarau e dus, Ponta se adanceste in minciuni.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *