Politica

Alegeri PDL Câmpina. Mesaj de pace din partea liberalilor, prin vocea deputatului Virgil Guran

PDL Guran 2În această seară, democrat-liberalii câmpineni s-au întrunit în cadrul Adunării Generale de alegeri, iar întreaga şedinţă a decurs fără probleme. Începutul, însă, a fost foarte interesant. Deşi PDL a invitat la Adunarea Generală liderii tuturor partidelor locale, singurii care au onorat invitaţia au fost preşedintele PNL Câmpina – Virgil Guran şi preşedintele Forţei Civice – Andrei Istrate. Deputatul Virgil Guran a vorbit în numele partidului său şi nu în numele USL (ceea ce este de reţinut, totuşi) şi le-a adresat celor prezenţi un „mesaj de pace”, ca de la câmpinean la câmpineni, fără conotaţii politice pentru că „politica asta o să ne ducă de râpă”. Şi o spune un om politic…Sunt nuanţe mai importante decât par la prima vedere, în mesajul transmis de un lider al actualei puteri membrilor unui partid aflat în opoziţie.
În ceea ce-l priveşte pe Andrei Istrate, acesta a vorbit despre necesitatea unificării dreptei şi atragerea tinerilor spre politică.
PDL Guran 1

2 Comments

  1. Lenesu' says:

    Pai cum sa nu!!! Doar nu credeti ca USL-ul asta mai dureaza! Liberalii o tulesc incet-incet catre dreapta lor si or sa dea mana cu dreptacii! Normal ca se impaca! Nu ar fi prima data cand liberalii vand principii si tara, ca prima data au vandut principiile de dreapta, cand s-au cununat cu PSD-ul, iar acum se pregatesc sa vanda tara, cu un adulter cu PDL-ul! Ce ma mira pe mine e faptul ca PSD-ul are incredere in liberali! Nu or sa se trezeazca astia nicicand! In ceea ce il priveste pe omul politic Andrei Istrate…. nu reprezinta cine stie ce, dar poate reprezenta din ce in ce mai … putin.. daca nu isi pastreaza o verticalitate a principiilor pe care le reprezinta politic! Era , parca, la PRM ultima data si nu stiu ce are in comun PRM-ul cu Forta Civica…. Sau are!!! 😀

  2. Zman says:

    Ce sa faca si Guran, doar nu era sa ii atace dpdv politic la sedinta lor interna, nu? :)) Guran e smecher, stie cand si unde sa se bage…stim noi:)

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *