Eveniment

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, sărbătorite la Poiana Câmpina în cadrul manifestărilor de „Ziua comunei”

Poiana 1Poiana Câmpina împlineşte, anul acesta, 503 ani de la prima atestare documentară. „Ziua localităţii” este pe 15 august, de Sfânta Maria, cu ocazia Praznicului Împărătesc „Adormirea Maicii Domnului”. Ei bine, manifestările dedicate „Zilei comunei” au fost organizate ieri, iar centrul localităţii s-a transformat într-un adevărat furnicar. Păstrând tradiţia „inaugurată” în 2012, Primăria şi Consiliul Local au premiat cuplurile care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsnicie şi sărbătoresc „Nunta de aur”. Este vorba despre familiile Ana şi Aron Nica şi Veronel şi Marcela Târdea, „care trec împreună de 50 de ani peste greutăţile vieţii, au fost si sunt alături la bine şi la greu, iar noi toţi trebuie să le urmăm exemplul”, după cum afirma primarul Alin Moldoveanu.
Cele două familii au primit flori şi şampanie din partea administraţiei locale, alături de tradiţionalele urări de bine şi sănătate.
Poiana 2
La sărbătoarea de ieri, nu s-a plictisit nimeni. Pe lângă spectacolul în sine, urmărit de foarte multă lume (noi am estimat în jur de 2.000 de oameni), a existat un loc special pentru terase şi grătare, tonete cu îngheţată, prăjituri, colaci secuieşti şi multe altele, iar pentru copii au fost montate mai multe instalaţii de joacă, dar au fost aduse şi personaje din desenele animate, iar ceea ce prinde tot mai mult, în ultima vreme – pictura pe faţă, într-un loc special amenajat şi unde, de foarte multe ori, era coadă.
Poiana 3
Poiana 4
Poiana 5
Poiana 6
Poiana 7
Poiana 8

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *