Social

Festivitate de absolvire pentru promoţia 2013 a Şcolii Postliceale Sanitare „Louis Pasteur”

Amus 5Cele trei clase ale promoţiei 2013 de la Şcoala Sanitară Postliceală „Louis Pasteur”, două clase din Câmpina şi una de la Plopeni, au trecut ieri prin emoţiile ceremoniei de absolvire. Este vorba despre 66 de absolvenţi care au primit diplomele de asistenţi medicali generalişti. Este promoţia cu cele mai mari medii generale din cei trei ani de şcoală şi promoţia cu cele mai multe note de 10 la examenul de absolvire, 11 elevi obţinând nota maximă, după cum menţiona Elena Murariu, preşedintele Asociaţiei AMUS France – Roumanie, asociaţie care patronează şcoala postliceală.
În cadrul festivităţii de ieri, absolvenţii au predat „cheia succesului” colegilor mai tineri, ceremonie însoţită de urările şi… uralele de rigoare.
Şcoala Sanitară Postliceală “Louis Pasteur” funcţionează în Câmpina de 13 ani, pregăteşte asistenţi medicali generalişti şi, din 2010, asistenţi medicali de farmacie, cursurile având o durată de trei ani. Festivitatea de absolvire a clasei de farmacie a avut loc la mijlocul lunii iunie, fiind vorba despre prima promoţie de asistenţi farmacişti pe care a pregătit-o şcoala.
Amus 3
Amus 4
Amus 2
Amus 1

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *