Politica

Forţa Civică există şi la Câmpina. Mihai Răzvan Ungureau a venit, astăzi, să-şi cunoască proaspeţii colegi şi să inaugureze noul sediu

MRU 4Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a venit astăzi la Câmpina pentru a participa la inaugurarea sediului organizaţiei locale şi pentru a se întâlni cu proaspeţii membri ai partidului pe care îl conduce. La Câmpina, Forţa Civică s-a înfiinţat înaintea alegerilor parlamentare, dar apoi a dispărut, ca s-o regăsim acum într-o nouă formulă. Preşedinte al organizaţiei locale este Andrei Istrate (fost candidat la Primăria Câmpina, în iunie 2012, din partea PRM). Fostul premier a venit însoţit de secretarul general al Forţei Civice – Ştefan Pirpiriu şi de preşedintele Organizaţiei Judeţene Prahova – Adrian Semcu.

MRU 1
„Organizaţia Prahova este una dintre cele mai puternice ale Forţei Civice. Prahove este un judeţ important pentru noi, deoarece alegătorii de aici chiar vin spre noi. Au înţeles că ne adresăm celor care, din exces de bun simţ, nu s-au implicat până acum foarte mult în politică şi doresc să se manifeste critic faţă de actuala clasă politică. Noi considerăm că adevărata Românie nu este reprezentată doar de cei 20-40% dintre românii care vin la vot, ci de cei mulţi, care muncesc, sunt oneşti, nu se exprimă politic, dar încep să înţeleagă că opinia lor şi votul lor sunt foarte importante”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.
În ceea ce priveşte organizarea la nivelul judeţului, Adrian Semcu a precizat că Forţa Civică are filiale în 50 dintre cele 104 localităţi prahovene, că prioritare au fost oraşele, mai ales cele care sunt şi centre ale colegiilor electorale, iar până la sfârşitul lunii septembrie, când va avea loc Conferinţa Judeţeană de alegeri, „vom fi bine puşi la punct în majoritatea localităţilor”.
La rândul său, Andrei Istrate, preşedintele organizaţiei locale, a afirmat că Forţa Civică are în prezent, la Câmpina, 42 de membri, dar „încercăm să creionăm un nucleu de 100 de membri cu care să desfăşurăm activităţi serioase. Vrem să avem un cuvânt important de spus şi un prim pas va fi urmărirea şedinţelor de Consiliu Local şi a principalelor acţiuni ale administraţiei publice locale în privinţa cărora vom avea permanent puncte de vedere clare”.

Înainte de a se întâlni cu membrii organizaţiei locale, Mihai Răzvan Ungureanu a avut o scurtă întâlnire cu primarul Horia Tiseanu, „pentru că e un semn de civilizaţie, mi se pare normal să-i salut pe primarii localităţilor în care merg şi, în plus, primarul de la Câmpina este un om de dreapta şi cu atât mai mult mi s-a părut firesc să ne întâlnim”.
MRU 5
MRU 2
MRU 3

13 Comments

 1. Cristina Mihai says:

  In calitate de membru CC al UTC,MRU avea masina la scara,si 9000 lei/luna pentru nevoi personale.Ca ministru de externe in guvernul Tariceanu a dat ungurilor pe nimic bunurile fundatiei Gojdu,iar ca sef la SIE a avut grija ca sotia sa-i fie premiata lunar de OMV cu 9.000/euro/luna.Ajuns PM,MRU s-a dat cu sprayuri si parfumuri fine,a consumat bauturi si mancaruri scumpe,
  toate platite de bani publici.A ramas asociat cu vaca kobe.El este cel care vrea sa uneasca fortele de dreapta,el activistul UTC,care ii inalta ode lui Ceausescu.Acum a ajuns si la Campina,alaturi de Florin Anghel,sperand sa mai gaseasca cativa fraieri,pe care sa-i insele cu promisiuni gaunoase.

 2. admin says:

  Bun, intelegem expunerea despre MRU, sunt lucruri cunoscute si despre care s-a vorbit multa vreme. Dar ce legatura are Anghel in treaba asta, chiar nu pricepem. Ori dvs. aveti o obsesie legata de Florin Anghel, ori detineti mai multe informatii in acest sens.

 3. minion says:

  Daca A. Semcu s-a pripasit langa MRU – asta este valoarea lor !

 4. Cristina Mihai says:

  Am vazut reclame cu forta civica pe cladirea fostului market Fibec,care apartine d-lui Florin Anghel.

 5. Andrei Popa says:

  MRU este superior tuturor politicienilor romani!

 6. ema says:

  si unde este sediul?

 7. admin says:

  Sediul este la parterul unui bloc, peste drum de intrarea principala in Spitalul Municipal (pe la Urgente), pe Strada Sergent Erou Grigore Nicolae.

 8. admin says:

  Da, asa este, Forta Civica a avut o camera, anul trecut, in incinta Complexului Fibec, dar numai pe perioada campaniei electorale. Atunci, FC era condusa la Campina de fostul consilier local Elvis Arghir si a primit acolo un spatiu de campanie pentru ca facea parte din ARD. Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat.

 9. UN PNL.ist says:

  Interesant traseul lui Istrate de la PRM la FC . Forta Civica cu astfel de oameni are la Campina sanse intre 0 si 1 % .Spectaculos !!

 10. kkk says:

  mihai razvan ungureanu este de departe mai serios, mai inteligent si mai decent decat toti politicienii care vad doar CIOLANUL!!!!

 11. Cristina Mihai says:

  kkk,aveti dreptate!MRU nu vede ciolanul,el a vazut vaca kobe!!

 12. Andrei Popa says:

  Sunt de acord ca Istrate e ZERO, dar MRU fata de Cacarau sau de Viorel, rulez!

 13. Cristina Mihai says:

  Domnule Andrei Popa,luati o pauza din taiatul biletelor la Secaria…faptul ca ati ajuns sa colportati stiri dupa propaganda bashita(cacarau)spune mult despre dumneavoastra.Vreti sa ne spuneti ca MRU,acest utecila-securila,este dastept…O fi,dar nu pentru noi romanii,ci pentru mafia securisto-comunista,care l-a propulsat in cele mai inalte demnitati ale statului.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *