Social

Încercăm şi noi? Pe 6 septembrie, în centrul Câmpinei

Manifest lifeDe aproape două luni, în Câmpina se derulează proiectul „Manifest life”, iniţiat de Asociaţia Frizzly şi co-finanţat de administraţia locală. Este un proiect amplu, care are ca scop deschiderea oamenilor spre o viaţă sănătoasă prin sport, nutriţie şi… mult optimism. „Manifest life” este o iniţiativă inedită pe plan local, care se doreşte a fi o completare la educaţia formală din şcoli şi o sursă de inspiraţie pentru adulţi; cu alte cuvinte, o iniţiativă care să te pună pe gânduri şi să te facă să-ţi reconsideri stilul de viaţă. Proiectul a demarat pe 8 iulie, prin organizarea de activităţi recreative şi de educaţie fizică, în cadrul unor cursuri gratuite la care au participat peste 60 elevi din Câmpina.
Activităţile sportive indoor (la sediul Asociaţiei Frizzly şi la sala de fitness „Natura”), dar şi cele susţinute în aer liber, pe platoul Muscel şi pe terenul de tenis de lângă Bazinul de înot didactic, au avut impact asupra tinerilor, dar şi a celor atraşi de atmosfera vie, originală în care s-au desfăşurat aceste acţiuni.
„Evaluarea finală” va avea loc în cadrul unui eveniment amplu, în aer liber, în zona Casei Cărţii, pe 6 septembrie şi la care pot participa toţi iubitorii de fitness. Va fi instalată o scenă mare, care se va transforma, practic, într-un ring de dans (aerobic pe trambuline, aerobic pe ghetuţe săltăreţe, steel tonic – un program revoluţionar de cardio şi tonifiere, X-tempo, Borka fitness şi Zumba fitness).

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/326818267453921/

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *