Administratie publica

Sesizare adresată Poliţiei Câmpina şi autorităţilor locale cu privire la circulaţia pe Bulevardul Culturii

„Către Poliţia Municipiului Câmpina,
În atenţia Comisarului şef de poliţie Romeo Văsii
Spre ştiinţă, Primăriei şi Consiliului Local Câmpina

Locuind în municipiul Câmpina şi frecventând aproape zilnic zona Bulevardului Culturii, între cele două intersecţii ale bulevardului cu strada Plevnei (intersecţia din nord şi cea din sud), zonă stradală care se află sub incidenţa semnului rutier de INTERZIS ACCES, vă informăm că această interdicţie nu este respectată de foarte mulţi conducători auto care, în mod evident, nu sunt riverani Bulevardului Culturii pentru a putea justifica deplasarea prin această zonă.
După cum bine cunoaşteţi, în această zonă a avut loc recent şi un accident deosebit de grav, soldat cu o victimă. Având în vedere şi lipsa unor parcuri şi spaţii de joacă mai mari pe raza municipiului Câmpina, zona Bulevardului Culturii, recent reabilitată şi care în mod justificat este interzisă accesului auto, este frecventată masiv de copii, tineri pe role, biciclişti etc.
Din această perspectivă, vă solicităm să încercaţi să diminuaţi, pe cât posibil, accesul autovehiculelor în acest spaţiu, având în vedere şi proximitatea sediului Poliţiei cu zona specificată. Prin astfel de acţiuni descurajante se pot preveni viitoare evenimente neplăcute. În plus, legea (Codul Rutier) trebuie să fie aplicată/aplicabilă tuturor, în mod egal. De asemenea, se poate studia, împreună cu Primăria Câmpina şi Consiliul Local, amplasarea fie a unor relantisoare, fie chiar transformarea acestei zone într-una exclusiv destinată accesului pietonilor.
Cu deosebită consideraţie,
Ştefan Ene
Codruţ Constantinescu”

Aceasta este sesizarea trimisă autorităţilor de doi câmpineni care îşi justifică gestul „din spirit civic şi dragoste pentru Câmpina”. Aşteptăm cu nerăbdare o reacţie a autorităţilor, în special a Poliţiei Municipale, mai ales că subiectul nu este deloc nou. Nu este prima dată când cineva atrage atenţia Poliţiei Municipale asupra modului în care se circulă pe Bulevardul Culturii, ba chiar şi la nivelul administraţiei locale a mai fost ridicată această problemă.

6 Comments

 1. victor enescu says:

  Asa este au dreptate!

 2. UN PNL.ist says:

  Foarte bun demersul , dar sa inteleg ca publicati de acum sesizarile . Din cate stiu sunt multe sesizari si la Primarie dar si la Politie , privind aspecte importante pentru campineni, ar fi util sa le publicati si pe acelea . Poate cu ocazia aceasta se va face ceva .

 3. kkk says:

  au dreptate! dar la cum e politia in campina, sunt mari sanse sa nu se faca nimic!

 4. admin says:

  Am publicat aceasta sesizare dupa o discutie asupra problemei respective cu unul dintre semnatari; am publicat-o pentru ca o condideram pertinenta si pentru ca subscriem la acest demers.

 5. Mihai Popa says:

  Cine sa faca ordine,militianul Vasii ????Este de notoritate modul sfidator cum opreste masina personala AUDI argintiu sub indicatoarele „oprirea interzisa” de la blocul sau de pe str. Grivitei sau al fostei sotii ( pe Republicii,langa piata) Vreti si poze ???? Dati adresa unde sa le pun !!!

 6. Un anonim locuitor al urbeu says:

  Aceasta sesizare este una dintre miile care se fac zilnic cu privire la diferite situatii si nereguli din orasul nostru.Oamenii care conduc aceasta urbe nu sunt interesati decat de ppropriile interese,iar daca sunt obligati sa rezolve ceva pt oras atunci se gandesc ,care este avantajul lor material rapid.Pe langa mizeria din fata unor blocuri,mai dau un ex,sa mergeti cu masinile firmei Eliro,spre gara sau spre cartier Voila si veti vedea la cine se da licentiere pt transport persoane.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *