Eveniment

Spectacol de excepţie al Operei Comice pentru Copii, la Poiana Câmpina

Opera Comica 14În Parcul Triumf din comuna Poiana Câmpina a avut loc ieri un eveniment deosebit, dedicat copiilor din localitate (şi nu numai lor). Artiştii Operei Comice pentru Copii au oferit publicului un spectacol de excepţie, baletul „Cenuşăreasa”, în regia şi coregrafia Corinei Dumitrescu. Un spectacol încântător, foarte bine primit de cei mici, care aproape nu s-au mişcat de pe scaune până la final. Au privit cu mare atenţie, fiind impresionaţi de muzică, de costumele deosebite ale artiştilor, de acţiunea propriu-zisă a unui basm minunat transpus coregrafic.

Opera Comica 2
Opera Comica 3
Opera Comica 4
Opera Comica 5
Opera Comică vine pentru prima dată la Poiana Câmpina, iar acest lucru nu a fost întâmplător. Primarul Alin Moldoveanu îşi doreşte de mai multă vreme organizarea unui astfel de spectacol în localitate, mai ales că directorul fondator al Operei Comice pentru Copii, criticul muzical Smaranda Oţeanu Bunea, are strânse legături cu Poiana Câmpina. Domnia sa a fost căsătorită cu Mircea Bunea (ziarist, scriitor, sociolog, doctor în teatrologie), un fiu al acestor meleaguri, cetăţean de onoare (post-mortem) al comunei Poiana Câmpina. „Vrem să organizăm cât se poate de des manifestări artistice pentru copii. Prezenţa Operei Comice la Poiana Câmpina reprezintă, fără îndoială, un eveniment deosebit pentru noi şi sunt foarte bucuros că am reuşit să-i aducem la Poiana pe artiştii Operei Comice, atât de cunoscuţi şi apreciaţi în ţară şi în străinătate. Îi mulţumesc doamnei Smaranda Oţeanu Bunea că a făcut posibil un astfel de eveniment în comuna noastră şi sunt fericit că spectacolul a fost atât de bine primit de public”, a declarat primarul Alin Moldoveanu.
Opera Comica 6
Opera Comica 7
Opera Comica 8
Opera Comică pentru Copii este o instituţie publică de cultură aparţinând Primăriei Bucureşti. Este prima companie de acest gen, fondată în anul 1998 de Smaranda Oţeanu Bunea (foto jos) şi condusă acum, ca director artistic, de cunoscuta soprană Felicia Filip. Opera Comică are un palmares impresionant, obţinând zeci de premii naţionale şi internaţionale. Iată artiştii care au urcat pe micuţa scenă de la Poiana Câmpina (realizată special pentru acest eveniment): Alis Gheorghe, Alexandra Corneanu, Andreea Soare, Mircea Ioniţă, Claudiu Iagăr, Mihai Pricope, Andy Ardeleanu, Daniel Manea, Andrei Dogaru, Octavian Iuga şi Roberta Enişor.
Opera Comica 9
Opera Comica 10
Opera Comica 11
Opera Comica 12
Opera Comica 13
Smaranda Oteanu Bunea

1 Comment

  1. Cacarau Dumitru says:

    No Comment,Felicitări !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *