Eveniment

Caşcaveaua a atras şi în acest an mii de oameni la Valea Doftanei

Festivalul Cascavelei 4Festivalul Caşcavelei de la Valea Doftanei a ajuns la ediţia a 12-a, iar în acest an organizatorii au încercat să se întreacă pe ei înşişi. În primul rând, pentru prima dată, festivalul a durat trei zile (de vineri până duminică). În al doilea rând, numărul producătorilor şi comercianţilor a fost mai mare ca niciodată. În al treilea rând, pe scenă au urcat foarte mulţi artişti de valoare, majoritatea solişti de muzică populară. Vremea a fost superbă, oaspeţi numeroşi, muzică bună, petrecere, singurul moment delicat al festivalului reprezentându-l… discursurile jenante ale politicienilor, despre care vom scrie separat.
Deschiderea oficială a festivalului a avut loc vineri după-amiază, atunci când s-a tăiat şi panglica de inaugurare a actualei ediţii şi când a avut loc o scurtă slujbă religioasă.
Festivalul Cascavelei 1
Festivalul Cascavelei 2

Festivalul Cascavelei 3
Vizitatori au fost puţini în prima zi de festival, dar sâmbătă şi duminică, Valea Doftanei s-a umplut de lume, mii de oameni au venit la… caşcavea. Pe parcursul celor trei zile ale festivalului, pe scenă au urcat numeroşi artişti – de la interpreţi locali la ansambluri de copii din localităţile învecinate, de la artişti consacraţi (Alesis, Alin Băicoianu, Bianca Pătrăşcioiu, Constantin Enceanu şi alţii) la ansambluri cu numeroase prezenţe pe scene din întreaga lume, dar şi la artişti străini (David Bryan din Anglia).
Iată şi alte imagini de la Festivalul Caşcavelei 2013:
Festivalul Cascavelei 13
Festivalul Cascavelei 12
Festivalul Cascavelei 11
Festivalul Cascavelei 9
Festivalul Cascavelei 8
Festivalul Cascavelei 10
Festivalul Cascavelei 14
Festivalul Cascavelei 6
Festivalul Cascavelei 5
Festivalul Cascavelei 7

4 Comments

 1. Andrei Popa says:

  Felicitari! Am fost, a fost o atmosfera linistita, fata de alti ani, se vede ca Manea isi face treaba!

 2. Tatulici Ion says:

  Bravo,d-le Andrei Popa,vad ca sunteti purtatorul de cuvant al PDL Prahova…Dar atentie la procente,pentru ca,vai,PDL Prahova are doar 5%.

 3. Hm says:

  Discutii fara rost. Vrem normalitate, nu ce se intampla acum!

 4. Tatulici Ion says:

  Hm,sigur ca toti vrem normalitate,dar uite ca legea pensiilor masluita in fata natiunii de prahoveanca noastra Roberta Anastase,produce efecte catastrofale si astazi…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *