Social

Cornel Dăncescu este noul adjunct al lui Romeo Văsii, comandantul Poliţiei Câmpina

Dancescu si VasiiDupă plecarea lui Gheorghe Vlăsceanu la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS), postul de adjunct al comandantului Poliţiei Municipale Câmpina a rămas liber şi a fost organizat un concurs pentru ocuparea acestuia. Ei bine, concursul a fost câştigat de Cornel Dăncescu (foto, stânga), şeful Biroului de Poliţie Rutieră din cadrul Poliţiei Câmpina. În scurt timp, comişarul şef Cornel Dăncescu va primi şi hârtiile oficiale cu numirea sa în noua funcţie şi va lăsa vacant postul de la Circulaţie, pentru care, evident, se va organiza concurs.

4 Comments

 1. Ing. Popescu V. says:

  Un om competent si cu bun simt. Felicitari!

 2. Rapold says:

  Felicitari domnule Dancescu!

 3. Dan Mircea says:

  Vreau sa intreb conducerea politiei Campina,daca exista plan de patrulare prin oras,pe timpul noptii.Intreb deoarece noaptea nu vezi un politist patruland,prin carciumi,da ii mai vezi.Orasul este lasat in paza firmelor private,printre care si cea a militianului-securist Romica Brebeanu.Nu stiu la ce directie a securitatii statului lucreaza acum d-ul Brebeanu,dar stiu ca inainte de’89 ne-a bagat bine mana in buzunar,ne-o baga si acum.

 4. Tatulici Ion says:

  Aveti dreptate,d-le Dan.Orasul este lasat de izbeliste,mai ales noaptea,
  cand nu vezi picior de politist,politist local pe strazile orasului.In piata centrala,la HidroPrahova(fostulIGO)paza si ordinea este asigurata de firma fostului militian Brebeanu,un personaj foarte controversat.Culmea este ca noi platim si politia,si politia locala,si firma de paza a militianului Brebeanu.
  Pretul firmei de paza se regaseste in tariful foarte mare la apa,in taxele care sunt cerute in piata centrala celor care fac comert acolo.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *