Eveniment

Cu „Manifest Life”, Câmpina a mai făcut un pas spre normalitate

Manifest Live 1A fost sau nu Câmpina pregătită pentru fitness în stradă, pentru 6-7 ore de sport şi dans în centrul târgului, acolo unde se uită lumea la tine şi îşi dă cu părerea, acolo unde toţi comentează, critică, apreciază sau pur şi simplu se opresc şi îşi pun întrebări? Se pare că da, Câmpina este pregătită şi pentru astfel de evenimente. Câmpina a mai făcut un pas spre normalitate odată cu „Manifest Life”, o convenţie de fitness desfăşurată în premieră în municipiu şi care a atras un număr mare de participanţi. Şapte clase de aerobic, cu instructori de valoare, programe inedite de mişcare (pe care alţii le visează şi noaptea, iar noi abia acum începem să le învăţăm), dar mai ales multă bucurie, cam aşa putem descrie pe scurt evenimentul desfăşurat vineri în centrul Câmpinei. Aşa cum vă prezentam anterior, „Manifest Life” (proiect iniţiat de Asociaţia Frizzly cu sprijinul administraţiei locale şi a mai multor sponsori, proiect în care a pus foarte mult suflet şi multă energie Clara Leica, instructor al asociaţiei) a avut ca principal scop deschiderea oamenilor spre o viaţă sănătoasă prin mişcare, prin sport. În mod cert, organizarea unui astfel de eveniment în Câmpina nu a fost uşoară, dar categoric a meritat. Pentru că au participat mulţi tineri, pentru că a oprit în stradă multă lume, pentru că a stârnit curiozităţi, pentru că a atras atenţia. Să fim sinceri, cei mai mulţi dintre noi nu ştim nimic despre aerobic, steel tonic, X-tempo, Borka fitness şi Zumba fitness şi, mai mult ca sigur, nici nu vom reţine aceste denumiri. Dar când va veni vorba despre fitness, de exemplu, ne vom aminti de „nebunia” de vineri, din stradă, din centrul Câmpinei şi, poate, vom da mai multă atenţie mişcării şi, poate, ne vom da mai multă atenţie nouă înşine.
Manifest Live 2
Manifest Live 3
Manifest Live 4
Manifest Live 5
Manifest Live 6
Manifest Live 7
Manifest Live 8
Manifest Live 9
Manifest Live 10
Manifest Live 11

4 Comments

 1. horia says:

  Mai bine ati mai pune mana pe cate o carte.Nu dati aerobic la bac.Campina,ors de intelectuali…

 2. ionut says:

  Bacul a trecut Horia , daca tu nu faci aerobic de ce sa nu faca si alti , keep calm , veziti de ale tale …. si fiecare de ale lui . Carti am tot citit , si o sa mai citim .

 3. Andrei Popa says:

  Se poate si sport si lectura. Gandire invechita..

 4. ana says:

  Da Ionut, vedem cate carti ai citit tu ”alti” cu un ”i”….vrea lumea sa faca miscare, foarte bine, sa o faca , dar nu in centrul Municipiului. exista alte zone unde se puteau manifesta aceste doamne, domnisoare si chiar si domni. NU faci un pas spre normalitate daca blochezi centrul, dai muzica la maxim si faci sport. un pas spre normalitate e at cand scade rata somajului in Campina, cand toate strazile sunt asfaltate, parcurile reconditionate ca arata in halul in care arata etc….acest manifest life se putea desfasura in parc pt ca nu e ca si cum ar fi venit 10.000 oameni si nu aveau loc sau pe muscel…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *