Administratie publica

Primarul Horia Tiseanu este supărat pe Ministerul Educaţiei pentru că nu vrea să cedeze căminele Energetic şi Petrol

Horia-TiseanuPrimăria şi Consiliul Local Câmpina au solicitat Ministerului Educaţiei Naţionale aviz favorabil pentru schimbarea destinaţiei căminelor Energetic şi Petrol din spaţii de cazare pentru elevi în spaţii aparţinând fondului locativ de stat, cu carater definitiv. Sunt ani buni de când în respectivele cămine nu mai locuiesc elevi, camerele fiind închiriate unor familii. Administraţia locală vrea să schimbe definitiv statutul acestor cămine în locuinţe sociale, mai ales că imobilele sunt administrate de Consiliul Local. Ministerul Educaţiei, însă, nu este de acord cu propunerea administraţiei câmpinene, lucru comunicat deja în scris şi care l-a supărat pe primarul Horia Tiseanu. „Sunt total nemulţumit de Ministerul Educaţiei după ce am primit răspunsul acestei instituţii în cazul căminelor Petrol şi Energetic. Ştiţi că am solicitat ministerului schimbarea definitivă a caracterului locuinţelor din aceste cămine în locuinţe sociale, atât din cauza  crizei de locuinţe prin care trece Câmpina, dar şi pentru că, de 23 de ani încoace, aceste cămine nu mai sunt ocupate de elevi. În ambele cazuri, răspunsul Ministerului Educaţiei a fost negativ, deci ministerul nu este de acord cu propunerea noastră! Sunt foarte nemulţumit de acest lucru şi voi lua legătura cu parlamentarii câmpineni pentru a le solicita o modificare legislativă care să ne permită schimbarea destinaţiei căminelor. Nu mi se pare deloc în regulă ca noi să administrăm aceste spaţii, dar Consiliul Local să nu aibă nici un cuvânt de spus în privinţa utilizării lor”, a afirmat primarul Horia Tiseanu.

2 Comments

  1. Ing. Popescu V. says:

    Are dreptate domnul Tiseanu, Ministerul Educatiei nu se implica, deci ar trebui sa lase primaria Campina sa faca treaba, cum ne-a obisnuit. Spor in activitate!

  2. caporalu says:

    23 de ani ??? sa mai scada vreo 10-12 ani sau poate nu era prin Campina atunci… Si inca una pt dl. primar, centrul ala se mai asfalteaza sau asteapta sa se duca dracu de tot ca sa gaseasca mine din Al Doilea Razboi Mondial ???

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *