Administratie publica

Se schimbă pavajul din zona Pieţei Câmpina. Urmează modernizarea Pasajului de la Ceas

Schimbare pavaj 1În aceste zile, în zona Pieţei Centrale din Câmpina se lucrează la înlocuirea pavajului de pe toată suprafaţa din jurul parcării. Sunt scoase pavelele vechi şi în locul lor sunt puse pavele din granit, mai rezistente. Lucrarea este executată de societatea EdilConst. Potrivit viceprimarului Ion Dragomir, după Festivalul „Serbările Toamnei” vor începe şi lucrările la Pasajul de la Ceas. Aici va fi, de asemenea, schimbat pavajul, vor fi montaţi stâlpi noi de iluminat, vor fi schimbate băncile şi vor fi instalate reflectoare care să pună mai bine în valoare întreaga zonă. Tot în Pasajul de la Ceas, spaţiul verde va fi schimbat complet, după un proiect de arhitectură peisagistică. Intervenţiile la partea electrică vor fi realizate de societatea Floricon, iar celelalte lucrări din pasaj vor fi executate de firma Cast.
Modernizarea parcării din Piaţa Centrală va fi realizată anul viitor. Valoarea tuturor acestor lucrări din zona pieţei (inclusiv parcarea) şi a Complexului Romal se ridică la 1,5 milioane lei, bani alocaţi integral de la bugetul municipiului.
Schimbare pavaj 2

8 Comments

 1. marius says:

  observatie:toate lucrarile sunt executate de firme de casa ale PSD;daca o sa fiti curiosi veti constata ca preturile sunt majorate cu cel putin 50%

 2. Cristina Mihai says:

  Aceste lucrari au un termen de garantie?Sau an de an,alti bani,alta distractie!!!

 3. Tudor says:

  Cast e firma de casa a PSD? Oau!!! de aia a facut toate lucrarile de prin Cimpina in mandatul trecut cind era la putere pdl… Floricon e cu toata lumea, contribuie la toti si nu ma mira ca are lucrari si nici ca incaseaza 50 de miliarde pe an ptr salubritate.

 4. dan says:

  Uşor, uşor, ne facem bine. Granitul este recomandat pentru clima noastră. La Bv îl folosesc de mult. Bravo.

 5. Cacarau Dumitru says:

  Daca tot sunt bani publici de ce nu se publica pe serverul primariei si documentatia aferenta precum: caiet de sarcini,ofertele ,manualul calitatii,etc.sa putem si noi cei ce cotizam sa ne dam cu parerea mai la concret.(sau se publica dar nu stim noi)
  Sunt oameni de specialitate ce pot intelege unde se fac hotiile daca se fac.
  Oamenii vad si nu inteleg de ce sunt lucrari de unica folosinta ,spre exemplu asfaltarile din oras ,pavarile,curatenia orasului facuta cu matura de nuiele ca in secolul 19.Se discuta mereu dar conform proverbului „câinii latra ursul trece”adica ei fac tot ce vor.
  Sigur primaria functioneza dupa regulile ei,are un sistem format din diverse departamente coordonate si subordonate conform organigramei aprobate .In vest cetatenii au si ei dreptul de control si asta trebuie sa se intimple si la noi.Degeaba se plimba consilierii pe afara ,unde este raportul lor de activitate si daca exista cu ce folos.De asta se spune ca nu suntem eficienti,bani sunt dar folositi neeficient.Verifica cineva daca sunt procedurile de calitate clare sau le urmareste cineva ,se va spune ca da dar nu este adevarat,exemplele se vad la tot pasul.(bineinteles ca toate documentele sunt semnate sia probate)
  Se pare ca la noi se aplica modelul turcesc „doi incarca doi descarca” in ce priveste calitatea si oamenii mai au de lucru in final.Se pare ca la noi sistemul e ca un ghem cu multe capete foarte greu de ordonat si ne suparam cand se spune ca nu suntem guvernabili.De unde se poate incepe la ghem de sus in jos sau invers greu de spus,asistam cu neputinta zi de zi la ineficienta sistemului.
  De ce nu se implementeaza spre exemplu sistemul din Germania unde este ordine, disciplina normal ca nu vrem vom spune ca suntem din balcani si la noi exista ciubuc intre altele cum sa muncesti ca bugetar fara bonus ca doar banii sunt gratis.
  Noi importam timpenii spre exemplu contractele de cablu,TV,telefonie,copiate dupa cei din vest ni se spune, doar suntem la acelasi nivel de educatie si salarizare.
  Se pare ca ne mai trebuie ani buni de revenire la normalitate,speram ca doar o data din pacate cu noile generatii neafectate de microbul ciubucului,o alta educatie si mentalitate ce acum nu exista decit partial .

 6. Ing. Popescu V. says:

  Cast e firma care e cu cine e la putere, e clar. Dar din ce se aude, 2 dintre asociati sunt membri PSD de la Ploiesti.

 7. Costache Lavinia says:

  Daca tot s-au apucat de pus borduri am dori ca dl primar sa puna pavaj si pe aleea Vanatori

 8. george says:

  @Costache Lavinia: Nu vrei sa iti puna si parchet in dormitor?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *