Eveniment

„Serbările Toamnei – Câmpina 2013” – parada şi discursurile

Serbari 7Deschiderea oficială a celei de-a VI-a ediţii a Festivalului „Serbările Toamnei” a avut loc ieri, în jurul orei 11.00. Fără fastul de altădată, dar cu mai multă lume pe stradă şi cu o paradă care a atras atenţia în mod special. Nu, în centrul atenţiei nu au fost oficialităţile, ci motocicliştii, majoretele şi fanfara. Excelentă idee, de altfel, dacă ar fi să ne gândim doar la modul în care a reacţionat publicul. Toată lumea fotografia şi filma motoarele şi frumoasele majorete de la Ploieşti, precum şi fanfara Centrului Cultural Judeţean. Serbari 3
Serbari 5
Serbari 6
Serbari 4
Serbari 2
Serbari 8
Serbari 1
Serbari 9
Oficialităţile au fost cele care au încheiat parada, iar apoi au urcat pe scenă pentru discursurile de rigoare. Primarul Horia Tiseanu a deschis „Serbările” vorbind despre necesitatea ca, din când în când, oamenii să şi petreacă, pentru că, oricum, probleme sunt destule în viaţa cea de zi cu zi. A urmat prefectul Marius Sersea, care a spus câteva cuvinte despre ceea ce înseamnă Câmpina pentru judeţ, despre farmecul oraşului, batalele rafinăriei şi societăţile care încă mai rezistă pe piaţă. Senatorul George Severin a venit cu un „mesaj de pace”, afirmând că, indiferent de culoarea politică a primarului, va face echipă cu acesta atunci când interesele Câmpinei o cer.
Alături de primar, prefect şi senatorul de Câmpina s-au mai aflat: administratorul public al municipiului – Remus Bădulescu, consilierii locali Gena Preda, Monica Clinciu, Rodica Papuc şi Marian Dulă, consilierul judeţean Ovidiu Cord, dar şi persoane mai puţin cunoscute câmpinenilor – senatorul PPDD Dan Ioniţă, deputatul PDL Dragoş Gunia şi consilierul judeţean Adrian Dobre (fost prefect).
Serbari 10
Serbari 11
Serbari 12
Serbari 13
Serbari 14
Serbari 15
Serbari 16
Serbari 17
Apoi, pe scenă au urcat, pe parcursul mai multor ore, micii solişti de la Clubul Copiilor şi interpreţi şi ansambluri folclorice locale.
Serbari 20 Serbari 18 Serbari 19

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *