Eveniment

„Serbările Toamnei – Câmpina 2013” – spectacolul care a încheiat festivalul şi… scurte concluzii

Spectacol Campina 0Cea de-a VI-a ediţie a Festivalului „Serbările Toamnei” s-a încheiat aseară cu spectacol de zile mari şi un superb foc de artificii. A fost o ediţie reuşită, care a scos în stradă mii de oameni. Potrivit organizatorilor şi forţelor de ordine, chiar s-a depăşit recordul în ceea ce priveşte numărul de spectatori – la spectacolul din prima seară au participat aproximativ 14.000 de oameni, iar în seara a doua – în jur de 12.000. Din fericire, nu au existat incidente majore, doar cazuri de comportament neadecvat, să-i spunem, din partea unor tineri care au băut mai mult decât erau în stare să ducă. Şi care, astăzi, au început şcoala…
Spectacolul în sine a mers aproape ca pe roate. Spunem „aproape” pentru că a existat o schimbare în programul stabilit din cauza întârzierii lui Aurel Tamaş. Acesta venea de la Sibiu şi a rămas blocat în trafic undeva în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, că doar era duminică seara. Dar când te gândeşti la toate, ai şi soluţii, astfel că Maria Dragomiroiu a oferit publicului mai multe melodii, Adriana Deaş şi alţi solişti locali au revenit pe scenă, apoi a cântat trupa The Sixteens (care, apropo, de ieri se numeşte Xteens Band), iar apoi Tamaş cu formaţia sa.
Să mai spunem că Maria Dragomiroiu a cântat alături de Ansamblul câmpinean „Rug de mure”, că Andreea Bănică a făcut show, ca de obicei, iar favoriţii noştri, băieţii de la „Bere gratis” au fost la înălţime, aşa cum sunt ei întotdeauna.
Comentarii şi critici vor exista, fără îndoială. Important este că avem ce comenta, ce critica. Să ne reamintim că până în 2007, Câmpina nu avea un festival propriu şi fugeam prin localităţile vecine să vedem concertele şi chiar să bem o bere cu prietenii. Acum avem festivalul nostru, cu bune şi cu rele. Iar cel din acest an a costat cu un miliard de lei vechi mai puţin decât cel din 2012.
Spectacol Campina 1 Spectacol Campina 2 Spectacol Campina 3 Spectacol Campina 4
Spectacol Campina 6 Spectacol Campina 5 Spectacol Campina 7
Spectacol Campina 8 Spectacol Campina 9 Spectacol Campina 10 Spectacol Campina 11
Spectacol Campina 12 Spectacol Campina 13 Spectacol Campina 14
Spectacol Campina 15 Spectacol Campina 16 Spectacol Campina 17 Spectacol Campina 18 Spectacol Campina 19 Spectacol Campina 20 Spectacol Campina 21 Spectacol Campina 22

9 Comments

 1. Aurel says:

  …Nu vreau sa fiu carcotas ! …Totusi… ne poate spune dom’primar cati bani au fost alocati pt acest eveniment !?? Nu se putea face mai bine ceva pt Spital sau oamenii nevoiasi !??
  Spectacolele si focurile de artificii trebuiesc vizionate pe bani proprii nu pe bani moca de la dom’ primar !

 2. admin says:

  Am scris noi intr-un articol anterior, de fapt, in mai multe articole – 130.000 lei (1,3 miliarde lei vechi) este suma alocata de la bugetul local pentru „Serbarile Toamnei”, suma aprobata de Consiliul Local Campina in luna martie, atunci cand s-a adoptat bugetul pentru 2013. La spitale s-au alocat 1,6 milioane lei (16 miliarde lei vechi) la inceputul anului si inca un milion lei (10 miliarde lei vechi) la rectificarea bugetara din luna iulie.

 3. Ing. Popescu V. says:

  Din cunostintele mele, nu primarul da acesti bani, ci Consiliul Local, prin comisia de cultura. Avand majoritatea USL la noi in Campina in consiliu, USL a dat acesti bani pentru festival. Pacat este insa ca a fost facut de o firma de casa de-a PSD-ului.

 4. admin says:

  Da, dar a fost facut bine. Pana si noi recunoastem asta 🙂

 5. paul says:

  Cel mai frumos spectacol, sa traiasca primarul Tiseanu si baiatul care-l ajuta City manager, Andreea Banica cea mai tare

 6. Ing. Popescu V. says:

  Ma incearca un zambet 🙂

 7. Ioana Alexandrescu says:

  Pozele sunt fff frumoase si iti recunosc aici, Chris draga, marea ta bucurie de a fotografia. Eu fac parte din categoria celor care s-au simtit bine la festival si chiar mi-au placut artistii prezenti. Daca vrem sa comentam rautacios putem face asta zile in sir dar e pacat de eforturile unor oameni ca totul sa iasa bine. Eu cred ca a iesit bine!!!

 8. pipo says:

  a fost frumos, da nu prea :))

 9. Giannina says:

  auriul toamnei mi-a accatnuet starea de visare. in timp ce puneam piciorul in fiecare regiune a tarii, la muzeul satului, simteam aroma toamnei. m-am asezat pe iarba, am inchis ochii si mi-am imaginat stra stra bunicile pregatind bunatatile toamnei. tarabele pline de culoare, mirosul poalelor in brau si al cozonacilor, al turtei dulci, m-au facut sa-mi doresc sa ma intorc in timp, in aceea lume simpla, curata, plina de culoare si bunatate. imi doream sa fiu din nou copil.bisericuta mica, din lemn, mirosind a vechime si purtand inca culorile sfintilor, m-a imbiat la piosenie. am ridicat ochii spre cer si am multumit pentru toata frumusetea mi-as fi dorit sa impartasesc cu Tine toate acestea mi-a fost dor

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *