Administratie publica

Tot mai multe asociaţii de proprietari din Câmpina vor bariere la intrarea în parcările dintre blocuri

Bariera-Strada-SoareluiInstalarea de bariere la intrarea şi ieşirea din parcarea de pe Strada Soarelui (lângă Complexul Romal, peste drum de parcarea centrală din piaţă) a creat un precedent, iar acum tot mai multe asociaţii de proprietari din Câmpina solicită montarea unor astfel de bariere pentru parcările dintre blocuri. Locatarii sunt nemulţumiţi de faptul că locurile lor de parcare sunt ocupate de alte maşini, care nu aparţin riveranilor, iar ei nu mai au unde să-şi lase autoturismele. Astfel de cereri au fost transmise şi Primăriei Câmpina, dar subiectul a fost sesizat şi presei de mai mulţi câmpineni. Asociaţiile de proprietari vor ca accesul în parcare să se realizeze pe bază de cartelă, aşa cum s-a procedat pentru Strada Soarelui, pentru ca străinii să nu mai aibă acces în parcarea din zona blocurilor.
Vă reamintim faptul că pe Strada Soarelui au fost montate bariere, la cererea locatarilor, din cauza maşilor parcate de cetăţenii care vin la cumpăraturi în piaţă sau la marketurile din apropiere şi care evită parcarea cu plată din faţa Complexului Carrefour. Montarea barierelor şi a sistemelor aferente a costat aproximativ 22.000 lei.

„Decizia montării barierelor din zona parcării de pe Strada Soarelui s-a luat ca o măsură de protecţie a cetăţenilor care locuiesc aici, deoarece existau foarte mulţi conducători auto care evitau să-şi lase autoturismelor în Parcarea Centrală, poate şi pentru a nu plăti taxa aferentă. Pe viitor, în baza cererilor venite din partea asociaţiilor de proprietari şi a utilităţii acestor, vom analiza posibilitatea montării de bariere şi în alte zone din municipiu”, ne-a declarat primarul Horia Tiseanu.

5 Comments

 1. Lenesu' says:

  Pentru administratorii siteului: nu e vorba de parcarea de pe strada Soarelui, ci e vorba de strada in sine, care a fost blocată cu bariere, ca asa a vrut mhschiuletu’ lu cineva! Cum ar fi sa vrea toata lumea sa se puna bariere la intrarea pe.stradă!?!?

 2. Bombonel oropsitu says:

  Nici eu nu mai vreau sa gasesc parcarea din fata blocului meu de pe str. Schelelor ocupata de alte masini care nu au legatura cu locatarii si de aceea propun BARIERE. Asa ca …d-le primar si vice-primar ati creat un precedent periculos ! Nu o sa va ajunga banii care ii incasati de la parcarea CARRFOUR(care normal ar trebui sa fie GRATUITA,asa cum este in toata tara) pentru toate barierile care vi se vor solicita…

 3. nini' says:

  Si pe Aleea Margaretei solicitam bariere,ce noi nu platim impozite ca cei de pe str. Soarelui ???? Chiar daca pe strada noastra nu are carciuma un consilier judetean !

 4. titi says:

  PROPUNETI ,,,si cind va fi nevoie de o intervenyie smurd ,pompieri , o sa dati cu subsemnatul.,,,LUCRU FARA CAP,,,nu confundati ,,,DOMENIUL PUBLIC ,,,cu,,,, PROPRIETATE PRIVATA,,,,o persoana cu DEZABILITATI ,ce face,se urca pe trotuar ,ne amenajat ,printre vehicolele ,parcate sa descarce marfa in zona?cind ati avut ,ideea asta isteata ,ati consultati ,juristi ,v-ati consultat cu ,politia cu pompierii ,cu protectia ociala,in spatiul de acces blocat ,este nevoie de interventie ,de diferite forme ,pentru firmele din zona ,pentru persoane particulare,,sa-r putea ca initiatorul si cei ce au facut aceasta,,,,,,,,,,,,,,sa fie trasi la raspudere ,,,,in cazul unui eveniment ,ce necesita interventie ,,,,,,BLOCAREA SA O FACA CEL SAU CEI CE AU NEVOIE PE PROPRIETATILE LOR,,NU PE DOMENIUL PUBLIC !

 5. admin says:

  Inainte de luarea acestei decizii, la nivelul Primariei Campina au avut loc mai multe discutii cu reprezentantii politiei, ISU, firmelor din zona etc. De asemenea, cartele de acces pe Strada Soarelui au primit si echipajele de interventie. Polita Locala are si cheie pentru ridicarea barierei in caz de urgenta.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *