Social

Doi muncitori, răniţi în urma unei explozii, la Cornu

Incident Cornu 1Doi muncitori de la societatea Cast Băneşti au fost răniţi, în această dimineaţă, în urma unei explozii cauzate de scurgerile de la o conductă de gaze. Cei doi lucrau la extinderea reţelei de canalizare în Cornu de Jos şi este foarte posibil ca unul dintre ei să-şi fi aprins o ţigară în apropierea locului unde s-au acumulat gaze. Nu se ştie cu exactitate ce s-a întâmplat acolo. Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, sosiţi la faţa locului, ori a fost fisurată conducta de gaze în timp ce se lucra la canalizare, ori conducta de gaze era deja fisurată şi s-a acumulat gaz în canalizare. Din fericire, cei doi muncitori sunt în afara oricărui pericol. Incident Cornu 2
În prezent, echipaje de la ISU şi Distrigaz verifică atât conducta de gaze, cât şi gurile de aerisire ale reţelei de canalizare. Întreaga zonă a fost izolată şi aşa va rămâne până la descoperirea cauzelor care au dus la acest incident.
„Nu ştim exact cum s-a produs explozia, care sunt cauzele acesteia. Este posibil ca unul dintre băieţi să fi aprins o ţigară. Presupunem că au fost unele acumulări de gaze în canalizare de la conducta de gaz metan, dar acum se fac verificările pentru a afla cu exactitate cauzele. Din fericire, cei doi băieţi care lucrau acolo nu au fost grav răniţi, au suferit doar unele arsuri la mâini, dar sunt în afara oricărui pericol”, ne-a declarat primarul comunei Cornu, Cornel Nanu.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *