Administratie publica

Floricon Salub a câştigat licitaţia pentru amenajarea Lacului Curiacul. Preţ – 1,34 milioane lei

CuriaculModernizarea Lacului Curiacul este una dintre lucrările incluse de administraţia locală pe lista de investiţii din acest an. Licitaţia a avut loc pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) şi a fost câştigată de societatea Floricon Salub Câmpina. Precizăm că valoarea estimată a acestei investiţii se ridică la 1.680.000 lei, iar Floricon a câştigat licitaţia oferind preţul cel mai mic – 1.344.282 lei.
Lucrările de modernizare a Lacului Curiacul (de pe Strada Pictor Grigorescu, lângă fosta Fabrică de ciorapi) vor consta în: curăţarea luciului apei, amenajarea unor alei pietonale, a unor podeţe pietonale peste canalele de apă, platformă betonată pentru parcarea maşinilor, grupuri sanitare, mobilier urban, locuri de joacă pentru copii, spaţii de fitness pentru adulţi, pontoane pentru pescari, cişmea, instalaţii de iluminat, fântână arteziană etc. Probabil că lucrarea nu va putea fi finalizată în acest an având în vedere că suntem deja în octombrie, dar va trebui demarată pentru că există deja alocarea bugetară, iar în 2014 va fi continuată.

2 Comments

  1. Cristina Mihai says:

    Asa sa fie,Floriconsalub a castigat licitatia,oferind cel mai mic pret?Sa ne aducem aminte ca si firma de transport Eliro a castigat licitatia oferind cel mai mic pret,si astazi vedem unde s-a ajuns.Pretul cerut populatiei de firma Floriconsalub pentru strangerea gunoiului menajer este unul dintre cele mai mari din tara.Eu,una,ma astept ca si in acest caz sa asistam la cresterea spectaculoasa a costurilor.

  2. Ing. Popescu V. says:

    Doamna, din pacate legea licitatiilor publice stipuleaza clar, alb pe negru ca „pretul cel mai mic” oferit de licitant, are intotdeauna mai mult de 90% din criteriile oricarui caiet de sarcini. Asa e legea, faurita de Adrian Nastase. Ca o fi buna, ca o fi rea, asta vom vedea din evolutia tarii peste 30 de ani.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *