Rezerviştii câmpineni au „întors” vizita colegilor din Achern-Germania

Categorie: Social 16 octombrie 2013

Achern 1 Rezerviştii câmpineni au „întors” vizita colegilor din Achern GermaniaLa invitaţia Ministerului Apărării din Germania şi a Asociaţiei Rezerviştilor din Achern, landul Baden-Wurttemberg, cu aprobarea Ministrului Apărării Naţionale din România, o delegaţie rezervişti din Câmpina a efectuat o misiune în unităţi militare, precum şi la diverse obiective culturale din landul Baden-Wurttemberg. Delegaţia a fost condusă de colonelul (r) Marian Dulă şi formată din general de brigadă Constantin Mălăescu, coloneii Viorel Bondoc, Dan Buşilă, Lucian Cercel, comandorul Florea Petrişor, locotenet-coloneii Gheorghe Nedelcu, Constantin Stoian şi maiorul Paul Olaru. Este, de fapt, o „întoarcere” a vizitei făcute la Câmpina de rezerviştii din Achern, în toamna anului trecut, între cele două asociaţii existând un protocol de colaborare. Câmpinenii au vizitat Comandamentul Militar de Land, Baden-Wurttemberg; au luat parte la o instruire la simulator, pentru trageri cu armament individual; au depus flori la mormintele ostaşilor români înhumaţi în cimitirul Niderbühl; au vizitat mai multe obiective deosebite cum ar fi capela mortuară a domnitorului Mihail Sturza din Baden-Baden, Muzeul de aviaţie germano-canadian, Muzeul şi pista de încercări UNIMOG şi altele.
Delegaţia câmpineană a fost primită şi de primarul oraşului Achern, Klaus Muttach, căruia i-au înmânat o scrisoare din partea primarului Horia Tiseanu. După cum a afirmat colonelul (r) Marian Dulă, preşedintele filialei Câmpina a Asociaţiei cadrelor militare în rezervă şi în retragere, pe parcursul vizitei în Germania au fost multe momente speciale, unele chiar foarte emoţionante, cum ar fi întâlnirea cu doi militari români care au contract cu Armata germană, sunt militari activi, se află de mai mulţi ani în această ţară şi sunt foarte apreciaţi pentru activitatea lor.
Achern 3 Rezerviştii câmpineni au „întors” vizita colegilor din Achern Germania Achern 2 Rezerviştii câmpineni au „întors” vizita colegilor din Achern Germania Achern 4 Rezerviştii câmpineni au „întors” vizita colegilor din Achern Germania

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF