Social

26 de elevi câmpineni au primit burse de merit de la TenarisSilcotub

Bursierii TenarisSilcotubEste al doilea an consecutiv când societatea TenarisSilcotub acordă burse de merit unor elevi câmpineni cu rezultate deosebite la învăţătură. În acest an, numărul bursierilor a crescut la 26, faţă de 2012 când au fost 17 bursieri. În plus, s-a acordat şi un premiu de excelenţă pentru o elevă care a obţinut rezultate bune la nu mai puţin de trei olimpiade şcolare. Toţi bursierii din Câmpina au obţinut, în anul şcolar 2012-2013, medii generale mai mari de 9,90. Valoarea unei burse de merit este de 1.500 de lei. Bursierii Tenaris sunt elevi la Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu” şi Şcoala Gimnazială „Ion Câmpineanu”.

„Programul burselor de merit TenarisSilcotub a devenit popular în rândul elevilor din Câmpina şi suntem multumiţi să vedem ca acest lucru îi impulsioneaza să îşi depăşească, de la an la an, performanţele. Întreaga comunitate trebuie să fie alături de aceşti performeri, pentru că ei sunt cei care, prin spiritul de competiţie, prin ambiţia pe care şi le dezvoltă acum, în primii ani ai adolescenţei, vor putea să facă faţă cu succes provocărilor pe care viaţa le va aduce”, a declarat Mirela Mihalcea, coordonator programe Dezvoltare Socială din cadrul TenarisSilcotub.
Bursierii au fost premiaţi în cadrul unui eveniment la care au participat primarul Horia Tiseanu şi directorul fabricii Tenaris de la Câmpina, Fernando Labaronne.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *