Administratie publica

Casa Căsătoriilor este aproape gata. Se fac ultimele amenajări exterioare înainte de inaugurare

Casa Casatoriilor 1La exact un an de la începerea lucrărilor, imobilul care va găzdui ceremoniile de cununie civilă din Câmpina este aproape gata. Clădirea şi spaţiul înconjurător au trecut printr-un proces complex de reabilitare, care a inclus – lucrări de finisare a construcţiilor, instalaţii electrice interioare şi exterioare, instalaţii sanitare, instalaţii gaze, instalaţii termotehnice şi hidrotehnice, executare trotuare de gardă, alei carosabile, alei pietonale, evacuare ape pluviale, lucrări de arhitectură peisagistică etc. Toate aceste lucrări au fost executate de societatea EdilConst şi au costat un milion de lei, fără TVA.
Vorbim despre un imobil destul de mare, situat pe Bulevardul Culturii, foarte aproape de Primărie. Vă reamintim că aici au funcţionat ani la rând Fundaţia şi cabinetul medical Dr. Dinu.
Casa Casatoriilor 2
Casa Căsătoriilor va fi inaugurată luna viitoare. Ceremoniile propriu-zise de căsătorie vor fi oficiate la parter, unde vor fi mutate şi birourile de Evidenţa Populaţiei şi Stare Civilă. În ceea ce priveşte birourile de la etaj, urmează ca Primăria şi Consiliul Local să decidă care va fi destinaţia acestora.

5 Comments

 1. Ing. Popescu V. says:

  Frumoasa constructie! Pe cand si niste fotografii din interior?

 2. marius says:

  scump doamna,scump,cu 250.000 euro se construia de la zero,cam cat o fi fost parandaratul?20-25%

 3. dan says:

  Clădire frumoasă, zonă frumoasă, urmează evenimente deosebite.

 4. ana says:

  Evident ca nu aveam nevoie de o casa a casatoriilor, era suficienta primaria care e mult mai frumoasa decat aceasta casa obisnuita si construita cu foarte multi bani. At de ce ne am mai chinuit sa terminam primaria??

 5. geret says:

  vrem si muzeu

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *