Administratie publica

Comisia de Învăţământ şi Cultură a Consiliului Local a uitat de olimpicii Câmpinei

În fiecare an, în cadrul Festivalului „Serbările Toamnei”, un moment aparte îl reprezenta premierea elevilor olimpici şi a sportivilor câmpineni cu rezultate deosebite la competiţiile naţionale. În acest an, festivitatea a lipsit din programul festivalului şi asta pentru că, după cum a decis administraţia locală, în luna decembrie va avea loc o gală în cadrul căreia se va face premierea, urmată de un spectacol. Numai că, surpriză, fondurile s-au alocat pentru un eveniment numit „Gala sportului câmpinean şi premierea sportivilor fruntaşi”, fără olimpici. Comisia de Învăţământ şi Cultură a Consiliului Local a uitat aceştia… Greşeala a fost reparată la ultima şedinţă a CL, când s-a discutat despre finanţarea Galei şi când o parte a presei le-a reamintit consilierilor locali că au omis olimpicii. Consiliul Local a decis apoi ca înaintea premierii sportivilor să aibă loc premierea elevilor olimpici, iar suma totală alocată pentru acest eveniment să fie de 18.000 lei.

5 Comments

 1. Tudor says:

  va mira? ati uitat cine conduce comisia de cultura?

 2. Ing. Popescu V. says:

  Adevarat. Acest domn Fratila nu este in stare sa faca treaba in folosul campinenilor, prefera sa administreze banii publici..

 3. Secu says:

  Din pacate dl FRATILA era ocupat cu acordarea finantarii nerambursabile de aprox 50.000 EURO catre asa zisul club CSM Campina .
  O stire care incearca sa treaca neobservata .

  !!!!!!!

 4. doc.Mihai says:

  Domnilor,acest domn Fratila face multe lucruri bune pentru oras si cred ca astfel de oameni trebuie sprijiniti si nu jigniti…Urat din partea dumneavoastra.

 5. Ing. Popescu V. says:

  doc. Mihai, ce a facut acest „domn” Fratila pentru oras? Nimic. Domnul colonel Dula era de o mie de ori mai bun..

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *