Social

Elevii Şcolii de Poliţie din Câmpina au donat sânge pentru spitalele din ţară

Elevi Scoala Politie 1Câteva sute de elevi de la Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina au donat, astăzi, sânge pentru pacienţii care au nevoie de transfuzii sanguine. Acţiunea face parte din campania „O picătură de sânge pentru viaţa aproapelui” iniţiată şi derulată de Patriarhia Română. Campania a început în Bucureşti, cu studenţii Academiei de Poliţie şi credincioşii de la mai multe parohii şi continuă în mai multe zone ale ţării.
La Câmpina, centrul mobil de recoltare sanguină a poposit timp de două zile la Şcoala de Poliţie, instituţie care a răspuns pozitiv solicitării Patriarhiei. După cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Şcolii de Poliţie, comisar şef Valeriu Simion, pentru elevii şi cadrele acestei unităţi de învăţământ donarea de sânge este un lucru obişnuit. În fiecare an se donează sânge în cadrul a cel puţin două campanii derulate în colaborare cu Spitalul Militar şi Centrul Naţional de Transfuzii Sanguine.
Elevi Scoala Politie 2 Elevi Scoala Politie 3

1 Comment

  1. Golgot Eugen says:

    Cea mai tare scoala de politie am ramas cu cele mai frumoase amintiri de aici, un adevarat vis ce devine realitate bravo tineti-o tot asa aici ai ce sa vizitezi si nu te plictisesti de frumusetea locului

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *