Administratie publica

Podul de la Prislop – Valea Doftanei, afectat de viiturile din primăvară, a fost reparat integral

Pod Valea Doftanei 1La Valea Doftanei s-au finalizat sau sunt în curs de finalizare câteva lucrări extrem de importante pentru localitate. Astfel, a fost reparat podul din zona Prislop, care traversează râul Doftana şi care, în primăvara acestui an, a fost afectat de viituri puternice. Odată cu repararea podului, s-a realizat şi o consolidare a malurilor, cu gavioane, astfel încât şansele producerii unor noi pagube la acest pod să se diminueze considerabil. Pentru realizarea acestei lucrări, s-a alocat şi cheltuit de la bugetul local suma de 100.000 lei.

Pod Valea Doftanei 2 Pod Valea Doftanei 3
De asemenea, profitând de vremea care încă permite desfăşurarea unor lucrări de infrastructură, în zona Negraşului se asfaltează o porţiune importantă a Străzii I.L. Caragiale, o zonă în pantă, care iarna trecută a dat mari bătăi de cap localnicilor şi administraţiei locale. Pentru această lucrare, s-au alocat de la bugetul local 80.000 lei.
Primar Ion Manea„Sunt două lucrări importante pentru comuna noastră, două lucrări realizate exclusiv cu fonduri de la bugetul local şi care se trebuiau făcute neapărat. Podul a fost avariat de viituri puternice, existând riscul să se întrerupă total accesul spre zona Prislop, în vreme ce drumul din zona Negraşului ne-a dat mult de furcă în iarna trecută. Tocmai din acest motiv am decis asfaltarea lui, astfel încât, pe timpul iernii, se va putea interveni mult mai bine cu materiale antiderapante, iar oamenii din această zonă vor ajunge mai uşor la casele lor”, ne-a declarat primarul comunei Valea Doftanei, Ion Manea.
Strada Valea Doftanei

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *