Politica

Şapte câmpineni în conducerea PDL Prahova

PDL 1În cadrul PDL Prahova au avut loc, joi seară, alegeri pentru Biroul Permanent Judeţean (BPJ), eveniment la care a fost prezent şi preşedintele democrat-liberalilor, Vasile Blaga. Putem spune că au fost alegeri fără istoric, cel puţin în aparenţă, Roberta Anastase câştigând fără probleme un nou mandat la conducerea organizaţiei judeţene, cu 384 de voturi din 388 voturi valabil exprimate. Structura BPJ este destul de stufoasă, PDL Prahova având, pe lângă preşedinte şi cei doi prim-vicepreşedinţi, încă 25 de vicepreşedinţi şi 20 de secretari executivi. Această structură are la bază organizarea politică şi administrativă din teritoriu, mai exact colegiile electorale din Prahova. Din noul BPJ fac parte şi şapte câmpineni.

Astfel, primarul Horia Tiseanu, preşedinte al PDL Câmpina, a fost ales prim-vicepreşedinte pentru politici publice al Organizaţiei Judeţene (cel de-al doilea prim-vicepreşedinte este deputatul George Ionescu, care se va ocupa de strategii şi comunicare).
PDL 2Printre vicepreşedinţi se numără Monica Clinciu (care este şi proaspăt preşedinte al Organizaţiei de Femei a PDL Prahova), Cezar Grama (preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PDL), Ovidiu Cord (preşedinte al Organizaţiei Oamenilor de Afaceri din PDL) şi Bogdan Cord (preşedinte PDL Colegiul 2). Aceştia sunt vicepreşedinţi de drept, iar la alegerile de joi, în funcţia de vicepreşedinte pentru politici în domeniul sănătăţii a fost ales doctorul Alexandru Matei, fostul candidat al PDL în Colegiul 2 Deputaţi. Cu rang de secretar executiv, membru de drept în BPJ, este şi primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.

(sursă foto – pagina de Facebook a PDL Prahova)

6 Comments

 1. Cristina Mihai says:

  Asa,asa,este foarte bine…Cu Roberta-n frunte,pdlul va avea succesuri multe…Dar,cine mai este pe lista?!Lol,Cord&si fiul !!!Clar,succesuri garantate…

 2. mihai says:

  oameni competenti, muncitori si bine calificati..felicitari si spor la treaba!

 3. Lenesu' says:

  Mi se pare si normal sa aleaga multi campineni , ca doar in Campina au avut asa de muulte voturi…. Chestia e ca mai e putin si iese Base pe interval si o sa vrea sa isi faca iar partid, ca la PDL i-a zis „Pa! Pa!” la televizor. Sunt curios: gasca asta de PDL-isti ramane in formatie, langa Blaga, re duce la taica Base, sau se rupe?!? Eu cred ca va merge la Base si o sa lase PDL-ul… Mai vedem …

 4. Ing. Popescu V. says:

  Felicitari echipei PDL si domnului Tiseanu. O echipa puternica, cu oameni capabili de a schimba fata orasului nostru in bine (ma refer la cei din Campina, nu la Alin Moldoveanu). Felicitari si domnului Matei pentru ca se implica, pentru a face ceva cu sanatatea, ca de cand e Tiu director, se intampla numai rele in spital.

 5. Astia sunt practic toti membri pdl din campina.Pacat, de doctorul Matei ,care ,s-a mai compromis odata.De Tiseanu nu am uitat, asta s-a sucit, face jo.cul PSD.

 6. Lenesu' says:

  domnu’ ing. Vopescu P., revino dom’le la realitate, mai iesi din casa, mai da drumu’ la neuronii aia sa zboarde liber, ca io sunt convins ca sunt inca functionali…. Moldoveanu e cel mai tare OM din PDL, chiar daca nu cel mai tare politician. Provine dintre oamenii de rand si a demonstrat ca, daca ai o inima mare si curaj, spirit de luptator, ajungi sa faci intr-o comuna ce nu fac altii in doua municipii cum e Campina. In ceea ce il priveste pe stimabilul doctor Matei, toata stima pentru competentele medicale, dar realitatile si nevoile manageriale ale spitalului nu au fost niciodata mai bine tratate ca acum. Va rog , dom’le ing Vopescu P, nu va mai faceti de ras!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *