Administratie publica

Vă puteţi recupera câinele de la adăpostul din Câmpina dacă plătiţi 10 lei/zi de „cazare”

Adapost-caini-3În cazul în care câinele dvs. fuge de acasă, să zicem, sau îl pierdeţi şi este găsit pe domeniul public de firma care strânge maidanezi, îl puteţi recupera de la adăpostul de la Zorile. Asta, contra-cost. Consiliul Local Câmpina a aprobat în şedinţa de aseară tarifele care vor fi percepute proprietarilor de câini, pentru îngrijirea patrupedului până la recuperarea acestuia de către stăpân. Este vorba de 10 lei/zi, cu tot cu TVA, în costurile de întreţinere întrând hrana, igienizarea padocului şi supravegherea clinică. Hotărârea luată de Consiliul Local a avut la bază intrarea în vigoare a Legii 258/2013 care modifică şi completează OUG 155/2001 privind programul de gestionare a câinilor fără stăpân.

9 Comments

 1. piuc adela says:

  daca vrei sa adopti se poate?

 2. admin says:

  Da, se poate. Puteti merge la adapost si adopta unul sau mai multi caini.

 3. lulu says:

  Exista un program de strangere a cainilor vagabozi din Campina?In zona scolii generale nr.1 in apropierea unui magazin alimentar (carne)sunt VESNIC caini (dulai) ff bine ,,hraniti”si periculosi.Este nevoie sa anuntam in fiecare saptamana prezenta acestor caini?????!!!!!!!

 4. Lenesu' says:

  Da, domnu’ admin, se poate baga la parnaie pe-ala care adopta un caine si ii da drumu inapoi pe strada?!?!…. Nu se poate!, din pacate!

 5. alexa says:

  este un numar de telefon findca nu am gasit nicaieri ?

 6. admin says:

  Puteti suna la Primaria Campina – 0244.332.071 – si cereti legatura la Serviciul ADPP, iar aici vi se ofera toate informatiile necesare.

 7. willow says:

  Stiti cum se ajunge la adapostul Zorile? Eu am fost cu masina si drumul de sub pod este foarte prost, numai gropi si nu stiu daca se putea parcurge cu masina pentru ca era si foarte stramt. Am vrut sa merg pe jos dar localnicii mi-au spus ca m-ai si scapa caini si am renuntat. Vroiam si vreau sa duc mancare la cainii de la adapost si eventual sa si adopt.

  Voi cum ati ajuns?

 8. admin says:

  Pe acelasi traseu, pe sub pod, doar ca am mers pe jos de unde nu s-a mai putut merge cu masina. Mai exista un drum, un pic mai complicat. De la intersectia strazilor Orizontului cu Oborului (aproape de sediul Floricon Salub) se face o strada care coboara spre fosta groapa de gunoi. Mergeti pe acea strada si cand ajungenti aproape de malul Doftanei faceti stanga spre adapost. Nu stim cum se mai circula pe acolo, din pacate. Totusi, va recomandam sa sunati la Primaria Campina (0244.332.071 sau 0244.336.771) si sa cereti legatura la administratorul public Remus Badulescu. El tine legatura cu firma care administreaza adapostul de caini si va poate indruma mai bine decat noi.

 9. willow says:

  Va multumesc mult pentru raspuns, voi incerca traseele propuse de dvs.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *